Reklama

Reklama

Pán času - Série 7 (2012) (série)


Cesta do středu Tardis (S07E11)

(epizoda)
  • Velká Británie Journey to the Centre of the TARDIS

Obsahy(1)

TARDIS je chycena magno-hákem lodi společnosti Van Baalen Bros. Gregor, Bram a android Tricky sbírají po vesmíru šrot a doufají, že z TARDIS dostanou skvělé součástky. Došlo k poškození systému a Clara skončí v systému TARDIS. Doctor ji potřebuje najít a to nepůjde bez pomoci Gregora, Brama a Trickyho. Aby jim dokázal, že to myslí vážně, spustí sebedestrukci TARDIS. Všichni tak mají jen 30 minut na nalezení Clary. Claře dojde, že v systému TARDIS není sama. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi inovatívny diel! Je vážne pôsobivé, koľko dobrodružstiev a zábavy nám len samotný TARDIS ponúka. Niekedy nie je potreba cestovať ďaleko, aby ste podnikli nejakú tú adventúru, niekedy je vážne len treba nahliadnuť do vnútra TARDISu a nechať sa unášať tým, čo našim postavám nadelí. Veľmi znamenitým spôsobom sa podarilo rozvinúť nekonečný potenciál Doctorovej vesmírnej lode, preskúmali sme, akou veľkou atrakciou táto loď vo skutočnosti je a spoločne s Doctorom a Clarou sme prebádali i temné zákutia. S touto epizódou sa naozaj pekne vyhrali, je nápaditá a podmanivá, keďže vďaka nekonečnosti TARDISu studňa nápadov nemá ako vyschnúť. Audiovizuálne prevedenie zanechalo vo mne nezabudnuteľný dojem a svojou bizarnosťou epizóda zachádzala až k surrealizmu. A všetko toto pozlátko by ani zďaleka tak dobre nefungovalo nebyť krásneho vzťahu medzi Doctorom a Clarou, na ktorom to všetko stojí a padá. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázkový příklad dějové megalomanie, kdy by jediná ze všech potenciálně dějotvorných věcí (černošská posádka s androidem, vnitřní problémy Tardis a zombíci) vystačila na samostatný díl, ale všechno dohromady je jen načrtnuté, odfláklé, zkratkovité, ubíjející. Proč prostě musí do úplně všech epizod cpát ta stupidní monstra. Proč prostě nemůže být díl, který jen řeší nějaký vědeckofantastický problém, vždyť se to nabízí úplně samo, tyhle monstra to akorát stahují do vod žánrových béček, už mě to na tomhle seriálu dost štve. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně promrhanej potenciál jinak výborného konceptu. Bohužel teda hned několika konceptů naráz, což je část problému. Navíc po Gaimanově Doctor's Wife člověk od takovéhleho dílu čeká prostě mnohem víc, než jen chodby a monstra. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama