Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia Reynoldsová odjíždí s manželem na Maltu, kde kdysi prožila osudovou lásku s Francouzem Alexem. Doufá, že se znovu setkají a navážou tam, kde skončili, ale život není takhle jednoduchý.  Pamatujete se na svou první lásku? Na tu, o níž jste si mysleli, že vydrží navěky? Co by se asi stalo, kdybyste se po letech znovu setkali?
Když se Julia Reynoldsová vydá s manželem Jackem na dovolenou na Maltu pod záminkou, aby tu prožili druhé líbánky, skrývá před ním tajemství - před pětadvaceti lety tu totiž prožila osudovou lásku s Francouzem Alexem a nikdy na něho nepřestala myslet. Julia, která se v manželství nudí, doufá, že když se s Alexem znovu setká, i po letech by mezi nimi mohla znovu přeskočit vášnivá jiskra. Ale když se Alex skutečně objeví a s ním i naděje na nový život, Julia zjišťuje, že Jacka vlastně nezná a že rozhodování mezi mužem, s nímž léta žije, a mužem, o němž po léta snila, je mnohem těžší, než si myslela…
V hlavních rolích koprodukční romantické komedie hrají Juliet Stevensonová, Tchéky Karyo a Daniel Stern. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh o jednom dávném románku, který proběhl kdesi na Maltě mezi mužem a ženou americké národnosti, a který nyní po 25 letech chtějí oba oživit. Jenže ona je vdaná a na Maltu přijíždí s manželem, což ve výsledku opětovné setkání po letech hodně komplikuje. Tato romantická komedie mi přišla jako velice netypická, rozhodně nápad to byl dobrý a já osobně neznám žádný film, který by se celý odehrával na ostrovním státě Malta. Takže tu máme dobrý nápad, ale bohužel nápad, který ani náhodou nemůže pokrýt celých 115 minut, to je opravdu hodně dlouhá stopáž a film mi díky tomu přišel velice překombinovaný. Ona napřed chtěla být se svou dávnou láskou, pak s manželem, pak s dávnou láskou, pak s manželem, a takhle se to střídalo, a vůbec mi přišlo, jako by tam žádná z postav nevěděla, co vlastně chce, ale nejvíce to nevěděla hlavní hrdinka a její neustálé změny rozhodnutí, s kým nakonec bude, už pak byly více otravné nežli zajímavé, zkrátka když to mám říct upřímně, tak hlavní hrdinka se mi po čase hodně zprotivila. Takovéto filmy, kdy se hlavní hrdinové chovají zmatečně a pořád se nemohou pevně rozhodnout, nemám příliš v lásce, sám jsem ve svém životě nerozhodný a nevím, proč bych se na to měl koukat ještě ve filmu. Ale plusové body dávám za to úžasné maltské prostředí a za sympatické dcery hlavní hrdinky, což stačí na tři hvězdy, ale nebýt té překombinovanosti, tak to mohlo být ještě lepší. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama