Reklama

Reklama

Loch-ness teror

(TV film)
  • Česko Lochnesský teror (více)

Tajemná nestvůra žijící v hlubinách jezera Loch Ness je přinucena vylézt na břeh. V nedalekém městečku nastane chaos a strach, před ničivým netvorem, který, jak se ukáže, brání své mláďata. (LIVINGDEAD)

Recenze (40)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hororový snímek pohrávající si snad z nejznámější legendou, jaká existuje. Lochnesská příšera nenechávala spát mnohé vědce, a tak utrácela miliony za výzkumy, ale vždy zbytečně. Nikdy nic nenašli. A přesto bylo několik lidí, kteří ji viděli. Nízkorozpočtový snímek se sice netváří jako veledílo, ale v jistém smyslu upoutat dokáže. Triky jsou sice viditelně nekvalitní, ale vyobrazení a animace oné Lochnesky není zase nijak špatné. Napětí tu je, takže příběh dokáže zaujmout. Jen tomu všemu, jak už to tak u takových filmů bývá, kazí celkový dojem občasné zcela nelogické chování některých postav. Škoda, tentokrát to mohlo mít nějakou úroveň. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Loch Ness VYPADALA DOST KOMICKY. Je sice hezké, že se nám nestvůra po celou dobu zřetelně ukazovala, ale počítačové triky byly dost na nízké úrovni. Příběh žádný a celkově to byla děsná nuda! Jediný pocit, jaký jsem z filmu měl, byl ten, že mi bylo líto malých Lochnessek, protože ty byly opravdu roztomilé :-) ()

Reklama

Mr.Hlodavec 

všechny recenze uživatele

Ano, začátek se i přes všudypřítomnou Nessie trochu vleče, postavy nejsou moc zajímavé a hlášek tu také není moc, ale za baliče se světlicemi, ty litry krve, plešounův kaskadérský kousek, za to roztomilé ťapkání mláďátek, za ty vibrační zbraně, za ostřelování loutek, uhlí a víceméně za celé megafinále prostě nemůžu jinak. Kvůli těmto pár perlám přežít tu vláčnou první hodinu rozhodně stojí. "Ty sám jsi nerost!" ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Jediná pozitivní věc na filmu byli ty malinký lochnesky - byli celkem roztomilý, jinak to byla naprosto děsivá sračka bez příběhu, se špatnými herci a tragickými digitálními efekty. Je sice pravda, že 100 % si nemůže být nikdo jistý jak vlastně plesiosaurus vypadal, ale proč byl ztvárněn asi jako drak mi nebylo moc jasné a pokud je mi známo, měl by mít ploutve a ne nohy, ale to je asi pro scénáristu jen nepodstatný detail. 5 % ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Já na tyhle filmy koukám po nocích rád..člověk se u nich dozví plno zajímavých věcí z oblasti biologie a zeměpisu. Mimo jiné i třeba to, že Plesiosaurus sice oficiálně vyhynul, nicméně několik statných jinochů se celou dobu skrývalo v mořských výdutích a pak skrytými průplavy anektovaly nejbližší jezera..už teď mám lepší náladu jen co si to po sobe čtu :D .... už dost keců, je to samozřejme další z řady omalovánek pro debily, kde zmiňovaný Plesiosaurus vypadá jako kříženec Agamy a Císlera, za humny je brak..................... moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama