Reklama

Reklama

Mike Oldfield - Elements - The Best Of

(video kompilace)
všechny plakáty
Hudební
Velká Británie, 2004, 169 min

Hrají:

Mike Oldfield

DVD jednoho z nejpozoruhodnějších hudebníků 20. století obsahuje poprvé na DVD soubor krátkých promo filmů/klipů, které natočil k jednotlivým singlům, virtuální videa ke skladbám z alba Island nebo živý záznam Tubular Bells, pořízený pro BBC s hostujícími Stevem Hillagem a Mickem Taylorem.

Seznam skladeb:   01 Tubular Bells (Part 1) - 2nd House (BBC TV)
02 Don Alfonso
03 In Dolci Jubilo
04 Portsmouth
05 William Tell Overture
06 Gulity
07 Blue Peter
08 Wonderful Land
09 Five Miles Out
10 Moonlight Shadow
11 Shadow On The Wall
12 Crimes Of Passion
13 Trick Of The Light
14 To France
15 Etude
16 Pictures In The Dark
17 Shine
18 Innocent (Non animated version)
19 Earth Moving
20 Heavens Ope

Extras:   01 The Space Movie
02 The Wind Chimes
03 North Point
04 Islands
05 The Time Has Come
06 Flying Start
07 Magic Touch
08 Mike Oldfield Interview (IvanSheva)

(více)

Recenze (5)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Výběr toho nejlepší z Mike Oldfielda. Elements jsou spojení významných písniček spíše z raného období jeho tvorby, které na sebe v podobě dobových videoklipů navazují. Výběr hudby je bezchybný snad jen kromě dvou méně známých písniček. Videoklipy neznalého překvapí spíše negativně, protože se skládají výhradně z pohledu na hrajícího Mike Oldfielda a sledování vizuálních představ 80 a počátku 90sátých let. Délka je kolem 170 minut a milovníky Oldfieldovi hudby to nebude vůbec vadit, protože jsou obsažena opravdu důležitá díla v této kompilaci. Namátkou bych volil Turbullar bells, Etude, Islands, Portsmouth, To france a velmi známé Moonlight Shadows. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

geniální hudebník a skladatel .. multi-instrumentalista .. prezentuje své skladby v televizním zpracování .. není třeba cokoli dál dodávat ... ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci Mike Oldfield na DVD, ktoré okrem bežných notoricky známych hitov ako Tubular Bells, Shadow In The Wall, či Moonlight Shadow ponúka aj pre mňa menej známe, nekomerčné inštrumentálne skladby v bonusoch, ktoré ma privádzajú do extáze. Taká hudbu, akú robí on, je výnimočná. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Výtečné, souhlasím, že toto zpětné zrcátko má rozumný setlist, a protože Oldfield je jeden z nejuniverzálnějších instrumentalistů, kteří chodí po světě, vizuál „klipů“ s ohledem na hudbu myslím řešit netřeba. ()

Reklama

Reklama