Reklama

Reklama

Prípad brutálnej vraždy 2 Vietnamcov a 1 Slováka na ubytovni na Zlatých pieskoch v Bratislave. Vietnamcom títo traja muži dlžili peniaze a doplatili na to životom. Vrahovia im po zavraždení vypichli oči, aby v nich polícia nenašla obraz vraha... (RTVS)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každým národu lidí se najdou dobří lidé a hovada Vietnamce nevyjímaje. Ten u nás ve večerce je naštěstí v pohodě i když včera mě pumpnul o 75 korun a tak jsem to musel jít reklamovat a naštěstí mi to vrátil a tak neskončil zamordovanej s vypíchnutýma očima. Každopádně tady chtěli zase dva lehkoživové přijít snadno k velkým penězům. Pro toho Slováka co tam byl náhodou s obětmi docela smůla, ale štěstí pro vyšetřovatele, že to přežil a na základě jeho výpovědi mohli ty dva kriply rychle dopadnout. Oběti si opět prožily před smrtí neskutečné peklo a i tady v tomhle případě byl trest smrti namístě, ale chápu, že tady se do toho vložila politika spřátelených socialistických států a tak z toho nakonec bylo 25 let i když ve svý domovině by jim za tohle dali kulku do týla to bezpochyby. Každopádně i v tomto případě opět za plný počet.95% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já měl Vietnamce až dosud za celkem pracovité a akční – no a samozřejmě i zdatné kopáče tunelů během války, pěstitele marihuany, ale že se jim nechce robit a ještě kvůli prachům jsou schopní zabít „své lidi“? Ti dva to měli (ne)pěkně vymyšlené a čáru přes rozpočet jim udělal ten slovák na ubytovně, co byl ve špatnou dobu na blbém místě. Nicméně i tak si myslím, že by ty dva sejmuli. Masakr se sekerou probodnutýma očima – to chce být hodně otrlý, až zírám, že jeden z napadených to dokázal rozdýchat alespoň do doby, než usvědčil pachatele. Velká škoda, že jim zrušili ten trest smrti a dostali jen 25 let. Takové svině by si ho zasloužily zcela po právu. ()

Reklama

Reklama