Reklama

Reklama

Klub detektivů má problémy

  • USA Clubhouse Detectives in Big Trouble

Obsahy(1)

Při dobročinné akci si Scott z Klubu detektivů koupí staré housle. Ovšem nejsou to ledajaké housle, parta v nich nalezne ukrytou prastarou mapu. O housle projeví mimořádný zájem i neznámý muž, který za jejich prodej nabízí velkou částku. Ovšem to by nebyla ta správná parta detektivů, kdyby se nevydala po stopách nalezené mapy, avšak v patách mají hned několik pronásledovatelů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Parta děcek má klubovnu v psí boudě a sháněj prachy na novou. Záhadným způsobem (neviděl jsem začátek) se dostanou k mapě pokladu, ale nejsou zdaleka sami, kdo o něj stojí - dívčí klub bárbín a neznámý dospělák jsou jim v patách. Příběh se zádadně posouvá situacemi kdy parta sedí kolem stolu a čtou si indicie a pak ten jeden spratek řekne: aha, už to chápu, jak jsem mohl být tak slepý. A bez vysvětlení se jde na další lokaci. Jako třešničku na dortu film obsahuje pár asi nejstupidnějších momentů v dějinách kinematografie a to v měřítku filmů pro děti. Bizar ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který jsem jako dítě milovala. Ani nevím proč, ale byla to zábava. Proto tomu dám ty tři hvězdy, který si asi nezaslouží. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tohle byla ta nejlepší klukovská dobrodružná série v období mého dětství. Zdejším aktérům jsem záviděl každičký krok jejich dobrodružství. Bylo mi ohromně líto, že nemůžu ono nezapomenutelné kalifornské léto prožívat s nimi. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama