Reklama

Reklama

Zvrhlý skřet

(neoficiální název)

Recenze (17)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Aneb když očekáváte čistokrevné severské prasácké exploitation a dostanete z půlky procedurální drama o chození do schodů, zvedání zarážek u dveří a sundavání ponožek (a velmi řídký děj je rázem natažen na 95 minut). Během sledování filmu mi bylo bytostně líto Torbena Bille - těch schodů, co musel během natáčení vyšlapat o berličce bylo opravdu mnoho. Ale abych jen nehanil, při nejedné mučivě dlouhé erotické scéně jsem si z nějakého důvodu vzpomněl na „úžasné“ chvilky strávené u The Incredible Torture Show a rozhodně si neodpustím ocenit opravdu nezapomenutelné úvodní titulky s velmi šílenou znělkou (jakože opravdu bizár). Ještě teď to cinkání hraček slyším v hlavě! ()

duddek odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je vyčerpávající. Po zhlédnutí máte pocit, jako by trval tři hodiny... Jednotlivé scény jsou totiž neúměrně dlouhé a opakují se pořád dokola (zneklidněná manželka, zneklidňující trpaslík, zdrogované nahé zajatkyně, užívající si klienti, sem tam proloženo muzikálním výstupem majitelky "hotelu"). Klidně by to šlo sestříhat do dvaceti minut, aniž by divákovi uniklo něco zásadního. Navíc scénář a rozuzlení celého příběhu dost hapruje. Jediná možnost, jak se při sledování snímku trochu pobavit, je koukat na něj s partou lidí. P. S. Olaf každopádně trénoval do schodů ještě intenzivněji než Rocky... možná kdyby se dal na box, byla by to konečně zajímavá zápletka. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Cute pervert guilty pleasure. Vytknout se tomu dají vlastně jenom přehrávající herci a pitomoučké dialogy. Béčkovým rázem si to spíše podepisuje hrdý post eurotrash veledíla. Nejde zde o krev ani gore, nevraždí se tady. “Hříšný trpajslík” není zlý. Je pouze úchylný. Jde mu o nahotu, sex a perverzi. Uncut verze obsahuje pár minut regulérních porno záběrů s velmi odlišným obrazovým zbarvením, které v něm na jednu stranu působí jako pěst na oko, ale zároveň mu dodávají jedinečné kouzlo bezskrupulózního exploitation dobytčince, spestřeného poetikou dětské nevinnosti v podobě mechanických hraček. Neodolatelné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Dværgen“ působí mírně surrealistickým dojmem, ale přitom zde je základní dějová linka. Působí jako lehká erotika, ale pak je zde najednou ukázána krutost, stejně jako je více zaměřeno na pár hardcore záběrů. Skutečně pár, ale stačí to. Tohle není film pro každého, ale pokud už se na něj podíváte, tak ve vás rozhodně nějaký ten dojem zanechá. „Dværgen“ je o lidské krutosti a ta je explicitně podána. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu dosť odvážny, perverzný a špinavý film.Odpudzujúci sadistisky trpaslík je úchyl a jeho matka panovačná alkoholička.Celý film je vlastne len sexuálne zneuživanie žien,medzitým ukážu toho hnusného slizkého tajtrlíka ako sleduje čo s nimi muži robia,sem tam jeho matku ako sa ožiera a potom škrieka,lebo si myslí že je kabaretná speváčka a tajtrlík jej pritom hraje na klavíri.Ženy sú stále úplne nahé v ošarpanej miestnosti na poschodí a sú stále pod drogami.Muži prichádzajú,zaplatia,užijú si podľa svojich predstáv a odídu.A tajtrlík si príde na svoje tiež.Mal som také nutkanie,že ak by som mohol,tak by som toho slizkého dementného tajtrlíka skopol dole schodmi.Na filme ale nie je nič vtipné,na čom by sa dalo zabaviť.Temná filmová špinavosť nevhodná pre bežného diváka.Ak je ešte viac takýchto filmov,bude treba zaviesť pojem dwarfsploitation,ako žáner. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama