Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se úspěšný inženýr Leonardo Lombardi vrací domů ze služební cesty, nalezne svou milovanou ženu Raizu v posteli se svým nejlepším přítelem. Tato zdrcující zrada drasticky promění jeho milou povahu v zahořklého a nepřátelského muže. Pro Leonarda je potom těžké zase někomu věřit, a to hlavně ženám. Dětská lékařka Miranda Valladares také prožívá zlé časy a nezbývá jí nic jiného, než zanechat studia medicíny, aby mohla v nouzi pomoci zabezpečit svou rodinu. Ta žije na hranici chudoby a navíc ji čeká vystěhování z bytu. Leonardo vlastní dům, kde Valladarovi bydlí, a ví o Mirandině těžkém údělu. Nabídne jí proto práci chůvy pro své děti a svého dědečka a součástí dohody je, že bude bydlet v jeho rezidenci. Nadšená Miranda nabídku přijme. Budoucnost ale není tak růžová, jak Miranda očekávala, a život v rezidenci Lombardiů zdaleka není lehký. Musí se vyrovnávat s Leonardovou zahořklostí i krutým nepřátelstvím jeho švagrové. Raiza se navíc pokouší vrátit do domu a snaží se Leonarda zmanipulovat a získat zpět jeho lásku. Vylévá si zlost na Mirandě, kterou považuje za nebezpečného rivala. Jen náklonnost Leonardova dědečka Raimunda a jeho dvou dětí Carlita a Kariny dává Mirandě sílu zůstat v domě. Leonardo v sobě nakonec začne objevovat něhu, kterou tak dlouho skrýval, a vzplane v něm hluboká láska k Mirandě. Ta by snad mohla mohla být ženou, se kterou bude znovu šťastný. Její pocity jsou stejné, ale netroufá si je přiznat. Stane se však ještě mnohé, než Miranda a Leonardo budou moci být spolu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

carly 

všechny recenze uživatele

hlavná hrdinka bola celkom sympatická, hlavný hrdina totálny idiot a celé tomu dala šmrnc Raiza Alarcón v skvelom podaní Astrid Caroliny Herrera. na môj vkus príliš veľa drámy ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Až tak blbosť to zas nebola, na to že je to Venezuela ma prekvapili herecké výkony ktoré neboli až také katastrofálne ako napr. v sladkej Valentine. Astrid celý seriál posúva minimálne o dve hviezdičky a dokazuje, že je pani herečka ktorá zvládne uchopiť každú postavu úplne iným spôsobom. ()

Reklama

Reklama