Reklama

Reklama

Skleněný dům 2

  • USA Glass House: The Good Mother (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ztrátě matky a otce při tragické nehodě nachází dospívající dívka Abby Snow (Jordan Hinson) a její mladší bratr Ethan (Bobby Coleman) nový domov u Eve (Angie Harmon) a Raymonda Goodeových (Joel Gretsch). Po přestěhování do odlehlého sídla svých adoptivních rodičů však sourozenci docházejí k šokujícímu zjištění, že Goodeovi nejsou tak úplně těmi, kým se zdají, a sen o lásce a bezpečí se Snowovým proměňuje v noční můru krutosti, nenávisti a hrůzy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

masw 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času, pokud jste viděli první film který byl rozhodně lepší. Tenhle je televizně působící předvídatelná nuda s nulovou atmosférou díky nehodící se hudbě , vlezlými častými přechody a nepřesvědčivými hereckými výkony. Jordan Hinson z Heuréky je naprosto plochá (herecky, jinak se neco rysuje :) ). Poslední půlhodinku jsem vynechal, pokud byla kulervoucí tak se omlouvám. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Pokračování mého oblíbeného thrilleru. Tedy ono to není pokračování, ale spíš remake. Děj je podobný. Přesto, že je o třídu níž než jednička , což je znát nejen na obsazení, které je mimochodem i zde velmi příjemné: krásná Angie Harmon a skvělá začínající Jordan Hinson, je hezky natočen a má atmosféru. Trochu nudí, ale co dneska né a závěr to pěkně vynahradí. Mě tohle béčko prostě udělalo radost. Tím ovšem nechci říct, že bych ho někomu nějak doporučoval. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nemůžu si pomoct, nemůžu se zastavit a snad se i zblázňuji nyní, ale nemůžu souhlasit s tím, že by to byla ztráta času, nuda, nebo snad dokonce odpad. snímek má dost hutnou atmosféru a do velké míry naplňuje thrillerový žánr. především přesvědčivý výkon psychomatky a bezradné dívky zdobí film ještě víc. slušná gradace bohužel naráží na pár nedostatků a slabší závěr. nicméně celkově pěkných 60% a všem odpadářům: polib mi, čau. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale pro mě je dvojka Skleněného domu zatraceně dobrý thriller. Hutná atmosféra by se dala krájet, o napětí taktéž není nouze, hrdinka je tedy na můj vkus až příliš oprsklá a oba pěstouni jsou krásně odporní, až mrazí. Filmu nechybí nic, samozřejmě ani pár blbostí, z nichž asi ta největší je paradoxně ke konci (a kterou bohužel nemohu vzhledem k jejímu těžce tupému charakteru omluvit). Ale jinak? Napínavá jízda, i když je od začátku jasné, jak se věci budou mít. 80% ()

fandula 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nečekal ale vůbec nic.Film je ale hodně dobrý.Dal bych 5* ale nemůžu,scénář se moc nepovedl a celkově byl film přehnaný.Proč se ta holka stále vracela do domu když mohla utéct?Klasická thrillerový přehnáňka.Ale film je natolik absurdní a nervydrásající že jsem ho umístil do mé filmové elity. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama