Miseuteo robin ggosigi
Romantický / Komedie
Jižní Korea, 2006, 107 min
Sang-u KimHrají:
Jeong-hwa Eom, Daniel HenneyPlakáty
Min-jun věří v pravou lásku a vždy se plně věnuje svému partnerovi, což má však pokaždé za následek bolestný rozchod. Tentokrát jí bylo zlomeno srdce přímo v den přítelových narozenin a Min-jun z rozrušení nabourá do auta pohledného cizince Robina. Aby se vykroutila z problému, předstírá, že neumí anglicky. Když se však Min-jun vrátí do práce, zjišťuje, že jejím novým šéfem není nikdo jiný než právě Robin. (profhubert)
Shit
Romantická komedie, která nemá žádnej pořádnej nosnej příběh a vlastně ani žádný zajímavý nápady, v podstatě se jedná o dost tuctovou záležitost, ale díky takový zábavný a strašně milý atmosféře a roztomilý Eom Jeong-hwa, která celej film táhne, se na to hezky kouká a ty skoro dvě hodiny utečou jakoby nic(2.10.2008)
Hellboy
Neskutečně natahovaná romantická komedie, která mě nijak zvlášť nezaujala a teď po pár dnech, když píšu komentář, si vlastně ani nevzpomínám přesně, jak skončila. Tedy jak skončila ta romantická linie. Vím, že ta pracovní skončila naprosto šílenou wtf scénou... Za dost nešťastný považuju to, že hlavní hrdina mluví anglicky, zatímco hlavní hrdinka korejsky - veškeré jejich promluvy pak působí tak nějak uměle a jejich vzájemným emocím vůbec nevěřím. Není mezi nimi chemie, nejiskří to. Hlavně kdyby film končil po 60. minutách, tak by byl sice děsně krátkej, ale alespoň ne tak natahovanej.(27.12.2009)
Pethushka
Docela mi vadilo, že se film snaží být světový. Naštěstí některé korejské rysy zůstaly zachovány, takže to nedopadlo katastrofálně. Děj ale bohužel ničím nepřekvapí. Přesto se na to dívalo hezky a nenudila jsem se. Hlavní hrdinka mi byla sympatická a na Robina se také hezky dívalo. Byly tu trapné situace, které mě hodně pobavily. Takže zůstanu u milé oddychovky. Malinko slabší 4*.(23.9.2011)
Dragoni
Romantická komedie řešící věčnou otázku korejských filmů .. a to, zdali existuje pravá láska. Film po pravdě nemá skoro ani příběh, ovšem těží z roztomilosti Jeong-hwa Eom což se daří na výbornou a film s občasnými dlouhými pasážemi uteče jako by nic 7,5/10(28.8.2009)
Mononoke.
Euroameričanům by na takovou zápletku stačilo devadesát minut, Korejci si tu romantiku musí prostě správně vychutnat. Slabší kousek svého žánru, ale rozhodně neurazí.(27.12.2009)
Folpa
Od tohoto filmu jsem čekal víc. Chvilku se mi ta hlavní představitelka líbila, chvíli ne. Něco mi tam drhlo. Celkově to je ale slušná oddychovka.(19.12.2010)
IQ Tiqe
Uživatel Shit vystihnul - víceméně tuctová romantická komedie, která nenabídne velké množství momentů k smíchu, ale je milá, a to jí sluší a stačí (stejně jako hlavní představitelce). 70%(25.4.2010)
Toto
Milá romantická komédia o dievčine ktorá nemá šťastie na chlapov, ktorí ju využívajú a potom odkopnú.Príchod nového a sebavedomého šéfa a jeho narážky na jej naivitu, naštartujú jej snahu sa zmeniť a popritom donútiť ho aby žobronil o jej pozornosť. To sa samozrejme nezaobíde bez vtipných a aj trápnych situácií so šťastným koncom. Nič nové, ale ani neurazí.(10.1.2009)
Bansheee
Korejská romantická komedie ve které hlavní ženská postava zas tak moc nevřeští - to se vážně jen tak moc nevidí. Lepší průměr a to hlavně díky Mr. Perfect.(31.1.2012)
Aluminium
za Daniel Henney :D ale nie, je to vtipné a milé.(18.12.2009)
mischaaa
Parádní komedie každým coulem. Ústřední dvojice se k sobě neskutečně hodí a alespoň já jsem se příjemně bavila. Láska umí bejt svině, ale nakonec si na vás přece jen počíhá :)(20.10.2011)