Jimmy and Judy

Krimi / Drama / Thriller / Akční

USA, 2006, 99 min

Na tenhle snimek jsem prisla diky Furlongovi a moc od nej neocekavala. Navic bez ceskych titulku jsem to nezvladla na 100%, ale vysledek me mile prekvapil. Zacatek je naprosto famozni (je to silena jizda, ktera nam serviruje jeden sok za druhym - jako treba James Eckhouse v zenskych satech), ale postupem casu skomira a skomira, az umre docela. Kdyby si udrzel tempo az do konce, dala bych ctyri, zvlast za uzasny pristup skrze Jimmyho kameru (chvile, kdy kamera jen tak lezi na zemi a vy jen slysite, co se asi deje kolem, jsou skvostne!), takhle musim dat jen tri a nezachrani to ani Edwardovo perfektni ztvarneni silence.(14.3.2010)

Pár překvapivých momentů, neustálé natáčení na ruční kameru, a Edward Furlong, to vše dělá tento film zajímavým. Poslední song od Dolorean : Voilence in the snowy fields dokresluje atmosferu konce novodobé Bonnie a Clydea ..(18.8.2010)

Film, ke kteremu jsem se dostal diky segre, ma neskutecne adrenalinovy zacatek, proste je to jakoby Bolt vystartoval na svou kralovskou 100m disciplinu a vy doufate, ze nepolevi. Bohuzel polevi a to vyrazne a tak druha polovina filmu zacina byt spis otravna nez zabavna a v posledni tretine je jasne, ze to na rekord nebude a ze to skonci dle ocekavani. Nicmene musim pochvalit, sice jiz poradne ohrany, presto skvely napad s rucni kamerou a la Blair Witch, pri jedne scene jsem se dokonce pristihnul, ze se snazim koukat za roh spolecne s kamerou, vyborne :). A vykon Furlonga je rovnez vyborny, je to talent uz od doby Terminatora 2, jen skoda, ze tak malo vyuzivany :(.(14.3.2010)