Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kiritani Shuji je velmi populární mezi spolužáky všeho druhu, ať už mají zájmy a záliby jakékoliv. Nemůže vystát spolužáka jménem Kusano Akira. Pro Shujiho je Akira otravný, mluví divně, jedná směšně a navíc si myslí, že je Shujiho nejlepší přítel. Věci se změní, když přijde nová žačka - Kotani Nobuko, dívka bez sebevědomí, která je terčem šikany a posměchu. Shuji a Akira se rozhodnou nepromarnit mládí a udělat z Nobuko nejvíce populární dívku na škole. Samozřejmě nikdo se o jejich snaze a přátelství nesmí dozvědět. (Vavča)

(více)

Recenze (31)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Plný počet s vědomím, že člověk méně zvyklý na asijskou kinematografii nebude chápat. Příběh o přátelství. Dívka totálně bez sebevědomí a dva kluci, kteří se rozhodnou, že ji pomohou být populární. Zajímavý příběh. Okamžiky, které jsem neočekával, některé vážné (jeden, evokující Love Exposure, byl doslova "šílený"). Vedlejší postavičky obarvující děj. V rámci žánru dokonalé. A některých postav mi bylo upřímně líto. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to dvakrát. Po druhé se mi to líbilo ještě víc. Jen na začátek - všimli jste si/všimněte si ve 3. dílu České vlajky?! Nobuta wo produce je opravdu krásný příběh o přátelství. Sledovat rodit, vzkvétat a zrát ten vztah mezi třemi lidmi je opravdu něco krásného. Méďa Brumík (Kazuya Kamenashi - než bych ho tak žrala, jen mi tak připadala), Yamapi i Maki výborně ladí dohromady, jejich hra vydává zvuky lahodící mému uchu. Jsem moc ráda, že jsem to viděla. A takový "přednobutovský" speciál si také pusťte, je to legrace, když hlavní postavy mezi sebou soutěží :-) Přeloženo. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Po prvních třech epizodách jsem to chtěl dropnout, ale pak se to začalo vyvíjet vskutku zajímavým směrem, bylo to skutečně bez patosu a působilo to hodně opravdově, ne že bych potřeboval kapesník, ale dojalo mě to někdy. Obsazení(Horikita Maki, Yamashita Tomohisa, Kamenashi Kazuya) a některé hlášky byly výborné. Nikdy by mě nenapadlo, že lze ohranou zápletku tak civilně a citlivě zpracovat, aniž by byla snaha od tvůrců citově vydírat diváka, už chápu proč se to považuje ze jedno z nejlepších doramat. Něco takového prostě není časté. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Nobuka je dívka chodící neustále se sklopenou hlavou, což zároveň zrcadlí její slabou sebedůvěru. S lidmi komunikuje velmi křečovitě a to nejen verbálně, ale i neverbálně. Je velice citlivá, emočně nestálá, uzavírá se do sebe a žije jen se svými vlastními myšlenkami. Prostě maximální introvert a pro okolí typický podivín. ■ Shuji je přesný opak Nobuky. S lidmi komunikuje s přirozenou lehkostí, ale všechny vztahy vnímá povrchně. Jde mu jen o to být populární a stále se přetvařuje. ■ Potom tu máme Akiru. Ten je ze všech tří nejkomplikovanější. Viděl bych ho spíše na člověka introvertnějšího, ale oproti Nobuce ve společnosti obratnějšího. Přátelství pro něj znamená hodně a dle toho se také chová. Jednoho dne se sblíží s Shujim a Nobukou, která začne chodit do jejich třídy. Ta je zpočátku šikanována a Shuji s Akirou se rozhodnou, že z ní udělají nejoblíbenější osobu na škole. ■ Nobuta je seriál kladoucí důraz na sílu přátelství a jeho síla je převážně ve spoustě barvitých charakterech. Co se mi však špatně snášelo, tak to byl japonský humor. U dosti scén jsem se upřímně smál, ale celková šílenost s jakou tento seriál útočí, není nic co by mě zrovna oslňovalo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nobuta wo Produce (野ブタ。をプロデュース, Nobuta. wo Purodyūsu, 8 * 47min, 1st & End episode 60 min) Hodně jsem přemýšlel mezi 4 a 5, ale nakonec dám za 5 * , i přes již několikrát viděný a ohraný snímek o "ošklivém kačátku" jak již napsal mi0, tak i přesto si seriál získal rychle mé sympatie a hodně často mě některé vtípky sestřelovaly z židle a Nobuta wo Produce je přesně tou ztřeštěnou školní komedií, kterou jsem hledal. "Akira Down . . Kon - Kon " NwP je nenáročnou příjemně lehkou praštěnou komedií bez většího zvratu, kde si zamilujete hlavní hrdiny, které postupem času spojí pevné přátelství. Hodně se mi také líbila kamera a i přes celkovou délku jsem se ani na okamžik nepřestal bavit. Konec mi přišel trošku střelenej, ale už jsem si za ty roky zvyknul. ♫ Friends ♫ 85 % ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama