Reklama

Reklama

Inga Lindström


Romance u jezera (E13)

(epizoda)
  • Německo Auf den Spuren der Liebe (více)

Romana Pollak má posoudit projekt, zda navrátit hnědého medvěda zpět do idylické švédské přírody nebo ne. Ráda by podpořila přírodovědce Thomase Scharffa, který se jí líbí a je myšlenkou nadšen, ale tlak proti je příliš silný... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy, když čtu komentáře k romantickým filmům, tak mne to pokaždé pobaví. Co všechno člověk musí vytrpět, aby takové filmy zvládl dokoukat až do konce. Chudáci odpadníci. Jak ti lidé asi žijí? Hororově, surově, akčně vyfluslý filmový odpadník při pohledu na krásnou přírodu zvrací krev, při sledování zamilovaných lidí chlastá a mění se v prase, při sladkých filmových koncích je sám v konečníku a my romantičtí masochisti si jen lebedíme u kafíčka a tetelíme se blahem. Co dodat? Film byl opravdu moc hezký, jen mi vadilo, že medvědi v dalekohledu byli moc velcí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední romantická slaďárna kterou jsem viděl, po tomhle teroru jsem si otevřel lahvinku, a skoro jsem začal kouřit! Ano takhle mě tyhle srajdy donutily. Kdybych měl koukat ještě na další asi bych nepřežil. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy podľa Lindströmovej predstavujú podľa môjho skromného názoru vrchol gýču. Dopozerať tieto filmy do konca vyžaduje určitú mieru masochizmu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama