Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při demolici starého vězení dojde k děsivému objevu. Hluboko v podzemí pod západním blokem cel jsou skryty prostory, kam nikdo sto let nevkročil. Jsou zde nalezeny kosterní pozůstatky několika brutálně zavražděných dětí. V okamžiku, kdy na místo přijíždějí specialisté z kriminálky, objevuje se ještě děsivější skutečnost. V podzemí čekalo na své propuštění sedm démonů, každý ztělesňující jeden ze smrtelných hříchů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

vm81 odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, jestli jsem někdy viděla horší horor. Příšery u mě vyvolávaly salvy smíchu, stejně jako jejich oběti, které se chovali naprosto nelogicky, např. policajt, který pokorně čeká, než se k němu příšera dobelhá – to, že má kvér za pasem, na to asi zapomněl… A co uděláte, najdete-li ve svém karavanu příšeru a nejdou vám otevřít dveře? No samozřejmě jdete řvát k zavřenému oknu (nač se ho snažit rozbít, že?!) a otočíte se k příšeře zády. Když už se ti inteligenti nechají chytit a mučit, aniž by to démony stálo sebemenší námahu, nemuseli by u toho tak řvát (pan scénárista asi nepochopil, že to není strašidelné, ale otravné). No a největší peckou filmu je dojemná chvilka maníka od kriminálky s nejvyšším ďáblem, který mu zachrání život a vzdá mu hold. Připadá mi neuvěřitelné, že tohle natočili v roce 2006…Oprava: že tohle mohli vůbec natočit!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se mi dostal obal tohoto DVD do ruky a já na něm uviděl napsáno ,,7 padlých andělů-7 smrtelných hříchů- 7 způsobů, jak zemřít jsem si řekl, že by film mohl jít alespoň ve stopách legendárního filmu Seven. Jenže to jsem byl hodně naivní. Každý hřích zde představoval jeden padlý anděl (tedy spíš zmutovaná příšerka), který mě svým zjevem dokázal leda tak rozesmát než vystrašit. Musím ale říct, že dva z nich se mi celkem líbili (Smilstvo a Hněv). Jinak mi to opět přišlo na úrovni příšerek ze seriálu Strážci Vesmíru. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Odporně amatérská přehlídka něčeho, co by snad chtělo být filmem. Delikátní zprasenost. Tragická stavba scén, nevýslovně slabá technická stránka (kameraman, střihač i pánové od zvuku by zasloužili doživotní zákaz činnosti) a turbodebilní příběh. Strašlivě mi vadily především postavy, a to všechny - pokud už se nechovají jako tlupa idiotů, provádějící všechny klišovité nelogičnosti dávno objevené v jiných mizerných filmech, pronášejí alespoň rádoby filozofující žvásty o víře, nejčastěji zničehonic. A raději ani nebudu mluvit o tom, že rejža se scénáristou (spolu s neandrtálským štábem) i z tak pitomého příběhu dokázali udělat místy absolutně nepřehlednou a nesrozumitelnou kaši. Netroufám si tolik amatérskou srágoru zařazovat do nějakých žebříčků, což je její jediné štěstí - v top 3 nejhorších filmů všech dob by se vyjímala perfektně. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

No po dlouhé době Béčko jako řemen. Bohužel si hraje na něco, co fakt není a veškeré snažení jde úplně mimo. Scény, ze kterých by měl jít strach jsou spíše směšné, střih až přehnaně kouskuje vyprávění příběhu a tak se napětí vytrácí do nikam. Herecké výkony ubohé (bohužel proti dabingu ještě o 100% lepší). Finále mi přišlo jako totální trapárna. Sebeobětování s úšklebkem na rtu typu "teď jsem Ti to nandal" a hlavní anděl takřka obrácený na stranu boha...ne,tohle opravdu ne. Jedna hvězdička za některé masky padlých andělů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pěkný cover, slušné herecké obsazení. A při tom celkem slabší kousek. Bohužel. I když jsem si začátek celkem dost užíval a vždy kdy se objevily herecké béčkové hororové legendy tak jsem byl dost rád. Ale bohužel ať jde o naprosto zpackaný(a ne špatný) příběh nebo tragickou hudbu tak dám aspoň ty 3*. Další z mála věcí co bych chtěl pochválit je pár celkem povedených atmosférických scén, a ještě celkem dobré masky zrůd, ty se celkem povedly a kolikrát mi dávaly na vzpomenutí béčka 80 let. Ale to je asi tak bohužel všechno, nýbrž zbytek je celkem dost špatný. Ostatní herci nestojí za nic, příšernej kameraman a nebo i celková levnost. Je vážně škoda že to nevyšlo lépe.Potenciál to mělo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Dublinu, v Livermore a v San Ramonu v Kalifornii a v Mansfield v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama