Reklama

Reklama

První sníh

Trailer

Obsahy(1)

Jimmy Starks (Guy Pearce) měl všechno. Krásnou holku, super práci a talent ošulit i toho nejprotřelejšího gaunera. Klidně plynoucí životní pouť mu rozházelo až setkání s Vacarem, který mu předpověděl tajemné nebezpečí, které se začíná přibližovat. Nezná jeho povahu, ale jedno ví jistě - Jimmy může být v klidu jen do chvíle než napadne první sníh. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád mysteriózne filmy, kde sa základom stáva osudovosť a nejasná hrozivá predtucha tragédie, ktorej by sa chcel človek vyhnúť no nedá sa. Z tohto pohľadu mal snímok skvelo našliapnuté. Príbeh nenudil a bol celkom zaujímavo vymyslený. Len mysteriózna atmosféra sa tu nepodarila navodiť taká, akú by si film zaslúžil - možno bola slabšia réžia, prípadne postavu tajomného veštca by som viac rozvinul. Tiež by som viac času venoval samotnému úniku pred osudom - hľadaní spôsobov, viac konfliktov... Namiesto toho sa tu pomerne veľa času venuje biznisu. A ten koniec v súvislosti s pomstou starého kamaráta ma tiež moc neoslovil. Lepší priemer. 65/100 ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Moc nepovedený kousek, který nedokázal dostat z námětu, co by mohlo být dostáno! Ta jedna * je za Guye Pearce, který dokázal to, abych vydržel do konce, jak to teda všechno bude! Ale finále bylo ještě horší než vše předešlé! Žádné finále, pořád se jenom na něco čekalo a bohužel nepřišlo nic! Ztráta času! ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak Guy Pearce (svojou vysušenou muskulatúrou tradične idéalna voľba pre kdejaké trosky) dostal svoju malú Insomniu. Atmosférou a ospalým tempom je First Snow velice podobný práve mrazivej Nolanovke, ale novic Fergus nie je Nolanov kaliber (zatiaľ) a tak servíruje všehovšudy štandart. Ano, občas zablafuje, aby do diváka pumpol trochu neistoty a ten premýšlajúc nezaspal. Len škoda, že puk nakoniec dostal do brány tak nemastne-neslane. Momentov hodných žánrovej elity je naozaj poskromne, ale díva sa na to príjemne. 70% s unavene privretými očami. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Začátek je hodně slabý, vpodstatě se nic neděje. Začátek zkrátit o 15 minut, trochu to víc natlačit na sebe ať nejsou hluchá místa a bude to jeste o fous lepší. Závěr už nebyl tak špatný. Možná to chtělo zasadit do jiného prostředí, více do hor. prostředí mi přišlo hodně sterilní a podle mě to filmu uškodilo. Apropo Piper Perabo je pěkná kočka :) Moto: jseš-li na tom aspoň trochu dobře, nechtěj znát svou budoucnost, pokud jsi totálně na dně, tak je to jedno..... ()

kowalski 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu bych ani nechtěl věřit, že takový arogantní obchodník uvěří takové předpovědi a nevysvětlí si ji jako náhodu. Pak už jen klasická cesta do nikam kdy hlavní hrdina začne kašlat na práci a pomalu blázní až se mu celej život začne rozpadat. Pro mě to je další ponaučení nedávat moc na kvalitu traileru, protože narozdíl od něj je film velice volně (až nudně) plynoucí a předvídatelný. Ty dvě hvězdy dám snad jen za kameru a parádní výběr prostředí společně s hudbou Clifa Martineze. Škoda čekal jsem více. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama