Reklama

Reklama

Iron Maiden: Raising Hell

všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam z koncertu Iron Maiden z 23. srpna 1993, natočen v Pinewood studios v Londýně. Záznam je i společným vystoupením Iron Maiden a kouzelníka Simona Drakea, na dvou samostatných podiích v pravidelných střídáních. Na konci celého koncertu je Bruce Dickinson zajmut a zabit Simonem Drakeem v mučícím nástroji železná panna. Bruce je nakonec pomstěn samotným Eddiem. (masw)

(více)

Recenze (12)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nevim co je na tom dokumentárního, snad jenom, že to dokumentuje poslední vystoupeni Bruce před jeho odchodem z kapely v r. 1993 (1999 se opět vrátil). Jinak jeden z nejlepších koncertu (hlavně co se efektu týče) Iron Maiden. ()

Whovian 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle koncertu sem se velmi dlouho vyhýbala, myslela sem, že protože je to Bruceyho last gig než odešel, tak že tam bu špatná atmosféra... A ono přesně naopak. Brucey si to užívá fakt immensely a to jak má božský obleček se snad ani popsat nedá (sice žádný spandex, ale to jeho kožené období taky nebylo k zahození). Všichni ostatní jsou taky v pohodě a to jak hrají je neuvěřitelný. Jediný problém byl ten iluzionista... Eddie ho měl popravit už na začátku, aby nerušil jeden z nejlepších koncertů. Jo a ještě sem netušila že Janick dělal místo H backing vocals. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Koncert protivné, zastaralé kapely z vesnické tancovačky jejichž hudbu bych vyhodil na smetiště. Opravdu miluji hrábnout do strun kytar a vytasit se s nemelodickou šíleností. Efekty, frontman, image vše děs. Klady: scéna. Zápory: Bruce Dickinson asi hlasový fond má, ale dívat se na nevzhledného, půlmetrového a skotačícího trotla dvě hodiny je "zážitek", neposlouchatelné skladby, zastaralá image, katastrofální zvuk, nesnáším tuhle hudbu, celkově dementní. Mé hodnocení: 10% ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerný zvuk,ale v tomto případě to snad ani nevadí.Rozlučkovou show Bruce Dickinsona z poloviny ovládl Simon Drake a jeho hororové triky a kouzla.Působivé,ale stačí mi to takhle,naživo jdu přece jenom raději za muzikou.Zajímavostí je,že tento koncert vysílala dokonce i TV Nova,čemuž už dnes málokdo věří. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o poslední koncert zpěváka Dickinsona před tím, než odešel na kariéru dopravního pilota a mimo jíné se také věnoval vlastní tvorbě. O šest let později se ke kapele vrátil. (Bicman)

Reklama

Reklama