Reklama

Reklama

Střela letí do pohádky

  • Sovětský svaz Strela uletajet v Skazku (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sovětský středometrážní barevný kreslený film. V pohádkovém příběhu, který líčí potrestání a nápravu sobeckého Vovy, je vyzdvižena myšlenka nezištného, čistého chlapeckého přátelství. (Filmový přehled)

Recenze (2)

ripo

všechny recenze uživatele

Zábavný i poučný film pro naše děti „Střela letí do pohádky" byl v rámci Dětského festivalu sovětských filmů zařazen spolu s filmy „Slaměný býček", „Kozel muzikant" a „Sovětští gymnasté v Římě" zařazen do pásma nazvaného „Střela letí do pohádky". Filmový přehled 44/1955 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Jindra se zúčastnil soutěže leteckých modelářů. Jeho letadélko Střela dolétlo sice nejdál ze všech, ale ztratilo se v lese přírodní rezervace Pohádka. Jindra a jeho dva kamarádi se s pejskem Alíkem vypravili do kouzelného lesa letadélko hledat. Mirek se trochu bál a chtěl se vrátit domů, ale setkání s mluvícími zvířátky a kouzelným dědečkem ho přimělo překonat strach a pomoci kamarádům, protože od toho tu přece kamarádi jsou. Pěkná animace se spoustou lesních zvířátek a veselých příhod i se závěrečným ponaučením, že přátelství je v životě ta nejdůležitější věc. Škoda, že to byl jen sen, ale sny jsou tu proto, aby se dětem splnily. ()

Reklama

Reklama