Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bolo celkom vtipné a zaujímavé. Tak trochu iné a strelenejšie poňatie vedy. Škoda len, že postupom času sa humor a invencia vytráca a nahradzuje ju nuda a trápnosť (zaujímavé experimenty nahradzujú trápnosti typu "ktoré jedlo sa dá rychlejšie zjest", ztvárnené ako nechutné žranice). Keď to teraz vidím v telke proste prepnem kanál. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů nemůže zachránit tento praštěný pokus o solidní vědeckou zábavu. Pokusy, které teatrálně zabíhají někdy až do trapné absurdity vážně nejsou potřeba vysílat pro širokou veřejnost. Pro děti celkem stravitelné, avšak ne příliš vhodné pro výchovu (pokusy s trhavinami, apod. - i když možná lepší napřed to vidět v televizi, než to hned zkoušet naostro). Zkrátka nic moc 25% = 1/5 ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Zvyšuji hodnocení na maximum a ke svému zděšení zjišťuji, že jsem asi chlap.. Komu jinému by se také mohl líbit pořad, kde zjišťují prakticky jen: po čem smrdí nejvíce dech, po čem exkrementy plavou, po čem se nejvíce bzdí, co nejvíce a nejlépe vybuchuje a v neposlední řadě (to beru jako experiment jen já:) kolik mm čtverečních oblečení na sobě musí mít krásná vnadná dívka, aby se ještě dala prohlásit za oblečenou..:D ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Je to už veľmi dávno, čo som jedného dňa videl v telke slovenskú reláciu Clever, ktorú uvádzal Ďuro Mokrý. Páčilo sa mi to. A potom som natrafil na toto, čo je snáď ešte lepšie a zábavnejšie. Pokusy, ktoré sa zväčša nezaobídu bez nejakého toho fóru a veľké množstvá výbuchov, to je ono, to sa mi teda páči. Zaujímavá relácia, škoda, že ju nevidím častejšie. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama