Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Lukinsons- 

všechny recenze uživatele

Ach jo, když tolik prahnete po znalostech, tak jděte "dělat vědu" :D V tomhle pořadu jde především o zábavu a ta je vydařená. Někdy trapná, ale většinou jsou vtipy povedené. Navíc testují věci, se kterýma se spíš setká normální člověk. Plnej počet nedávám jen, protože to je slabší než Bořiči mýtů a ten humor je sem tam trapnej. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby takhle nějak byla vyučovaná fyzika, tak jsem na ní nemusel být takový trotl. Škoda, ale třeba ta doba přijde. Každopádně je to velmi dobrý pořad, který divákům skrz zábavné pokusy ukazuje všechny možné věci, které se týkají v podstatě jakéhokoli odvětví vědy. Pro mě největší ponaučení přišlo s tím, že když člověk pije pivo brčkem, tak se víc nenalije, ale zato bude víc krkat. 80% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů nemůže zachránit tento praštěný pokus o solidní vědeckou zábavu. Pokusy, které teatrálně zabíhají někdy až do trapné absurdity vážně nejsou potřeba vysílat pro širokou veřejnost. Pro děti celkem stravitelné, avšak ne příliš vhodné pro výchovu (pokusy s trhavinami, apod. - i když možná lepší napřed to vidět v televizi, než to hned zkoušet naostro). Zkrátka nic moc 25% = 1/5 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bolo celkom vtipné a zaujímavé. Tak trochu iné a strelenejšie poňatie vedy. Škoda len, že postupom času sa humor a invencia vytráca a nahradzuje ju nuda a trápnosť (zaujímavé experimenty nahradzujú trápnosti typu "ktoré jedlo sa dá rychlejšie zjest", ztvárnené ako nechutné žranice). Keď to teraz vidím v telke proste prepnem kanál. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama