Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

tuberaq 

všechny recenze uživatele

Humor tohoto vědecko-zábavného polodokumentárně-polonaučného pořadu byl nejdříve zápalný až explozivní, postupem času ale upadal, upadal, upadal až se stal nudným, trapným a ubohým - věčná škoda... přesto hodnotím nápad, myšlenku a originalitu na výbornou, jen neudržení kvality mě lehce pobuřuje ;-) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Koho nenapadli otázky typu: Po zjedení čoho prd najviac smrdí?  Dá sa chodiť po pudingu alebo trebárs horčici?  Akou rýchlosťou treba kopnúť loptu aby sa roztrhla? Čo všetko sa dá zistiť z rozboru vlasov človeka? Mňa a určite aj viacerých áno a tento seriál nám na tieto a ďalšie podobne bizarné, ale svojim spôsobom zaujímavé otázky odpovedá. Richard Hammond sa do podobnej relácie ako moderátor veľmi hodí a jednotlivé pokusy, či skôr experimenty boli pre mňa pútavé a hlavne veľmi zábavné. Oddychový seriál, pri ktorom ak budete dávať pozor tak sa môžte dozvedieť niečo totálne životu nepotrebného ako napríklad že po pudingu sa naozaj dá chodiť. 80% ()

Reklama

hellequine 

všechny recenze uživatele

Zvyšuji hodnocení na maximum a ke svému zděšení zjišťuji, že jsem asi chlap.. Komu jinému by se také mohl líbit pořad, kde zjišťují prakticky jen: po čem smrdí nejvíce dech, po čem exkrementy plavou, po čem se nejvíce bzdí, co nejvíce a nejlépe vybuchuje a v neposlední řadě (to beru jako experiment jen já:) kolik mm čtverečních oblečení na sobě musí mít krásná vnadná dívka, aby se ještě dala prohlásit za oblečenou..:D ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Richard Hammond v pořadu o fyzice. Tyhle typy zábavných, šílených experimentálních pořadů byly vždycky fajn a tenhle není výjimka. Brainiac je po zábavné stránce opravdu dobrý pořad, občas se tam objeví i docela zajímavé experimenty a nápady, ale pravdou je, že bez Hammonda by to nebylo ono a že to asi není určeno pro nějaké pravidelné sledování. Ale je to prostě dobrý a ten humor vůbec nepůsobí blbě, protože se to přece jen snaží dělat seriózně a s vážnou tváří. 70%. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

První díly byly skvělé, vypadalo to na našlápnutý seriál, bohužel brzy došly autorům opravdu zajímavé nápady a jen opakovali ty staré znovu a znovu, ještě ke všemu na ně 4x během pořadu upozorní, zopakují a nezodpoví, tedy se polovinu doby koukáte na co všechno se ještě koukat budete. Zajímavé pokusy: Bazének s pudinkem, některé pokusy s mikrovlnkou, sem tam vysvětlená nějaká záhada (třeba dá se opít jinak než pitím?), tekutý dusík Hrozné "pokusy": "Spláchne se to, nebo ne?" - kdy vcelku hezká slečna vhodí věc do záchodové mísy a spláchne - roztahnuté na několik dílů, vždycky tak 3-4 věci za díl, vždy s patřičným úvodem "doktorky" "Potopí se, nebo bude plavat" - to samé, dokonce se samou holkou, kdy vzala ovoce a vhodila je do bazénu a celý díl můžete čekat, jestli se potopilo, nebo ne, což by se taky dalo vyřešit během 5 minut v jednom díle Vybuchující mikrovlnka - Kdy podle "receptu" se dalo do mikrovlnky něco, co se hezky blýská a spousta trhaviny a ono to kupodivu vybouchnulo. No kdo by to byl řekl. Vybuchující karavany, farma - nacpěte karavan výbušninou a přidělejte ji k čemukoliv, třeba ke kulečníku nebo šipkám, nebo prostě jen nacpěte nějaké auto na farmě, a navlečte holky do plavek aby hodnotily explozi. Na poprvé dobré, 15x NUDA! Nemluvě o tom, že když už dělali něco zajímavého, snažili se to udělat tak zajímavé, že závěry normální člověk nemůže uznat za věrohodné. Američtí MythBusters jsou asi tak 10x lepší, zábavnější, originálnější. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama