Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

J-kob 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Naruta je to od začátku mnohem slabší, avšak stále pěkné anime. Jenže to platí pouze do přibližně první třetiny seriálu. Pak nastal velký pokles kvality a to ve všech směrech. Ale některé vynikající epizody (například Kakashi Gaiden) známku stále vynášely na velmi dobrých 7/10. Při psaní tohoto komentáře máme venku už 184 epizod a kvalita je opravdu mizerná, některé díly jsou doslova s.r.a.č.k.a. a sleduji to již jenom z povinnosti. Nejhorší jsou samozřejmě fillery, které jsou vkládány přímo v průběhu seriálu a totálně ničí už tak chatrný příběh. Jen díky tomu, že je to Naruto a díky první půlce, dávám hodnocení 4/10. Uvidíme jak to půjde dál, ale čekám, že to bude horší a horší.... ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

"Menšího" Naruta jsem si vychvaloval více, více mě bavil. Hodně tomu je i u Shippūdenu, ale s jedním velkým problémem. Stala se z toho menší hloupost. Pánovi co vymýšlí příběh mangy došly nápady a rozhodl se všechny pozabíjet a poté oživit a poté zase pozabíjet, to mi ani do anime nedává velikou logiku a jde to kolem mě. Brzy jsem přestal seriál sledovat a jen někdy nějaký díl zkouknul a hned jsem věděl že kvalita hodně klesla. Škoda, od pokračování jsem čekal opravdu více. Začátek parádní - další kapitoly zničily celý dojem seriálu. ()

Reklama

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Ve světě anime najdete určitě spoustu lepších titulů, ale pokud si Naruta oblíbíte a pominete jednoduší průvodní zápletku budete žasnout jak je vše kolem propracováno do detailu a dokáže svým příběhem motivovat nespočet lidí. Animace je zde dost přelomová a určitě oceníte její postupnou gradaci společně se skvělou hudbou. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Už první Naruto byl úžasný, ale Shippuuden nastavil laťku ještě o úroveň víš. Není to žádná pohádka pro děti, jak si někteří omezení jedinci očividně myslí, jen proto že je to animované. Stačí mrknout na pár dílů a svět Naruta vás pohltí, tak jak se to stalo mě, a mnoha dalším lidem. Složité postavy, neskutečně spletitý a zajímavý příběh, výborná animace. Těchto pár ingrediencí skloubí opravdu hustý guláš kvalitní zábavy. Jediné, co bych seriálu vytknul, jsou fillery. 95%. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to jeví jako superseriál, sice dvě minuty trvají dva díly nebo tak něco(už si to moc nepamatuju), ale v nadšení tvůrcům drobnou chybu prominu a hltám každý další díl. Krize se dostaví, když už mám stávající díly zkouknuté a rozhoduji se mezi koukáním na fillery a mangou. Inu, přečtu si mangu a zde je ten problém - seriál už není zajímavý, hudba už nezní tak krásně a na zhoršující se animací zdeformované postavy se nedá koukat. A tak seriál odvrhnu a sháním se po jiném. Jsem zklamaná a když se k němu chci po čase vrátit, narážím na samé fillery. Je to škoda a připadá mi to jako zrada, když se zamyslím, jak by to asi vypadalo, kdyby seriál s počáteční kvalitou dojel až do konce. (Bohužel, konec mangy se taky ne a ne dostavit. Tvůrce se asi nepoučil z toho, jak to dopadá, když se něco zbytečně protahuje. Takový naředěný inkoust.) ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • K 9.8.2017 obsahoval seriál 219 fillerov (dielov, v ktorých sa dej nikam neposunie) čo je takmer polovica celého seriálu. (Koonix)
  • Technika Saie, Ninpō: Chōjū Giga (Nindža umění: Kresby imitací velkých zvířat), je narážka na předchůdce mangy z 12. století Chōjū-jinbutsu-giga. Na svitcích najdeme zvířátka, která jsou poněkud větší než obvykle, mají lidské vlastnosti a jsou zachyceny při činnostech tehdejšího obyvatelstva Japonska. (3T)
  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)

Reklama

Reklama