Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je Ed, mírný a spořádaný člověk pracující jako filmový střihač, jenž je jednoho dne pověřen sestříháním nechvalně proslulé série slasher filmů. Násilné scény, které má za úkol prostříhat, ho svou extrémní brutalitou přivádějí k šílenství a probouzejí v něm vražedné choutky. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílenost o tom jak se ze střihače může stát magor. Ani se nedivím když musí koukat furt na stejný scény stále dokola. A do toho mu u toho kecá šéf že chce ve filmu znásilnění bobrama. Ono upřímě chtěl bych vidět ten film co stříhal protože mi slyšíme jen zvuk a řeči ve filmu typu "It´s molesting time!" jsou parádní :-) Nicméně i přes šílenost jakou film je tak dokáže být upřímě i docela nudný. Jop bohužel jakmile jde o gore a efekty tak paráda(je tu monstrum v lednici co křičí "fuck you motherfucker"). Ale občas zavládne nuda a to nemluvě ani o hercích, hlavní záporák je sice dobrej psychouš ale ten režisér mi přišel takovej otravnej a nezajímavej. Nicméně i tak se jedná o film u kterýho se člověk baví, ale zase nečekejte žádný extrém. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia o tom, ako to môže dopadnúť, keď bojazlivý, čestný a introvertný tajtrlík príde do kontaktu s tými najbrutálnejšími horormi. Takto to má vyzerať, celú dobu som sa výborne bavil. Chudák Ed, načisto mu preplo, všade videl démonov a všetkých okolo seba masakroval. Švédi sa vyšantili najmä na skvelom gore a vtipných démonických maskách. Najviac sa mi však páčila scénka so zelenou, zubatou, vysmiatou príšerkou v chladničke. Chválim aj dobrý herecký výkon hlavného hrdinu. Jediné, čo by som vytkol, je akčný záver s policajtmi, ten sa mi tam nejako nehodil. Ináč super, bolo to brutálne aj vtipné zároveň, a takto to mám rád. ()

Reklama

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Ve Splatter and Gore Departmentu by chtěl pracovat každý. Téměř. Pokud nechcete, nepracujte! Ve svém vlastním zájmu i v zájmu vašeho okolí. Není to sice úplně špatné, bohužel jsem se nejednou přistihl při myšlence, že už by to mohlo skončit. Proto, zaujal-li vás tento film, neudělejte stejnou chybu jako já a nekoukejte na něj s čistou myslí. Nějaký mentální tunning zde bude více než příhodný. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle si odpad nezaslouží, leč jsem se aspoň zasmál a nepobíral jsem, kdo tohle prostě jen tak vymyslí. Je to fakt sračka, ale nenudí...i když... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama