Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phil (Paul Campbell) pracuje jako balič nákupů v Mart's Mighty Mart. Jeho sen je vyhrát národní mistrovství v balení nákupu. Jeho šéf Marty (Dennis Farina) s ním však není moc spokojen. V obchodě ho nechá pracovat jen díky nátlaku nové pracovnice Bambi (Marika Dominczyk). Marty nakonec začne podporovat Philův sen a pokusí se vyhrát národní mistrovství a porazit tak nejlepšího baliče nákupů Clyda (Robert Hoffman). (Rehooo)

(více)

Recenze (3)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Nic převratného na co by se měl divák těšit. Soutěž v balení nákupu a s tím spojené zážitky? Hm... tohle vážně nestojí za to. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Typický předem nalinkovaný příběh bez zvláštních vzratů, nasazený na originální nápad. Je veliká škoda, že film s takovým potenciálem má vtipných momentů jako šafránu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Pod hlavičkou National Lampoon už spatřila světlo světa pěkná řádka bijáků. Od legend, jakými je série o Griswold familly, přes kvalitní zábavu jako Nabitá zbraň 1 až po slušnou kupu nudných a lehce zapomenutelných komedii. Do posledně jmenované sorty bez diskuzí zapadne i se svým filmem, neprůbojný balič potravin v supermarketu Phil (Campbell), který se pod dohledem svého nadřízeného Martyho (Farina) připravuje na souboj s namyšleným šampiónem z konkurenčního podniku. Předem dané nepřekvapivé schéma, počet vtipných momentů nula, herecké výkony dány obsazením – zkrátka National Lampoon´s boredom. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama