Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gigolo a hazardní hráč Nick Franco má poměr s bohatou dámou Lauren Statonovou i s mladší Evropankou Lisou Martinovou. Obě ženy se však domluví na jeho zavraždění. On je totiž jen využívá a neštítí se dokonce ani hrubého násilí. Lisa tedy podle plánu přijde s Nickem do jeho bytu, kde už čeká Lauren s pistolí. Mrtvé tělo ženy dočasně přikryjí elektrickou dekou, aby policie určila dobu úmrtí na pozdější hodinu, kdy bude mít Lauren alibi. Poručíka Columba tentokrát čeká mimořádně těžký oříšek. Lauren jej totiž začne svádět, a jak se zdá, vyšetřovatel k ní cítí přinejmenším sympatie… (Česká televize)

(více)

Recenze (55)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel sa naozaj vydaril. Tvorcovia vymysleli absolútne nový typ protivníka, čo Columbovi kupuje darčeky, zvádza a bozkáva a vzniká tak náramne zložitý prípad pri jasnom vinníkovi. Na oplátku si Columbo upraví baloňák, nahodí oblek a nosí výstrednú kravatu, až vzniká dojem, že je skorumpovateľný ako naši politici. Jediný problém filmu je, že si vôbec neviem predstaviť, ako by sa uvedeným spôsobom dala zapojiť dvojzásuvka pri chladničke, asi majú v Amerike špeciálne typy zásuviek. Ale to nič, všetko preváži charizmatická a sympatická vrahyňa s výborným českým dabingom, na moje veľké prekvapenie od slovenskej herečky Sylvie Turbovej. –––– Hraje na mě divadlo. – Asi má motiv. A vy nejste žádný Robert Redford. –––– Přišel jste mi říct: A ještě jedna věc...? –––– Columbo, smrdíte jak francouzská štětka. –––– Za kolik je žvejkačka? Takhle drahý žvejkačky! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, občas začne i starému policajtovi srdce protestovat a tentokrát to božská Faye Dunaway nekoulí jako chladná vypočítavá intrikánka, kterou si vyzkoušela v mladších letech. Vzchází z toho něco úplně jiného než na co jsme u Columba zvyklí a tenhle díl je hned po RIP, Mrs. Columbo můj nejoblíbenější. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle má Columbo proti sobě půvabnou vražedkyni, které padne do oka a dojde i na svádění! Faye Dunaway by z poručíka patrně dokázala udělat elegána každým coulem, když si uvědomíme, že díky ní byl ochoten si brát jinou kravatu (kterou mu koupila) a přijmout pozvání na skleničku. Nemá to tentokrát Columbo jednoduché... ()

Narcis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli jste si všimli kdo napsal scénář tak víte že sám velký Columbo - tento díl si přizpůsobil k obrazu svému a jako někteří jiní scénáristé i on předvedl vraždu kterou nemohl Columbo vyřešit jen pomocí důkazů, ale musel přistoupit na jiný postup - v tomto případě : donutit tvrdým způsobem viníka k přiznání. Mě osobně ale víc vyhovují nachytávky. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 70%. Zase malinko jinak pojatý Columbo. Zde už to není ten chladný "zabiják" Columbo jdoucí za stoupou hlava nehlava, ale trošku se nám tady zaplétá s podezřelou, leč je jistě pohledná. I když na druhou stranu, možná to ten lišák hraje schválně, aby ji usvědčil. Kdo ví... Každopádně trošku jinak pojato, nebylo to špatné, ale je mnoho lepších dílů a nějak zvlášť mi to nesedlo. Howgh! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama