Reklama

Reklama

Malí letci

Trailer

28. září 2004 přistáli dva dvanáctiletí kluci s dvou-motorovým letadlem na silnici 89, přesně 30 km východně od Cooperu v Arizoně. Podrobnosti o tom jak se Jason McIntyre a Kyle Barrett dostali sami dva do letadla nebyli nikdy úplně objasněny. Co se s chlapci dělo poté, co je policie dopravila do jejich domovů je neuvěřitelné... (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Na film s dětmi v hlavních rolích kupodivu poměrně kvalitní.Kluci nepůsobily otravně..(já si nemůžu pomoct,ale vždy když vidím film s děckama v hlavní roli nedokážu je vystát)..Milé bylo obsazení v dospělých rolích především pak Toma Sizemore kterej je na tyhle menší role prostě machr a tenhle mafián se mu vcelku poved.. Do očí mě trochu mlátila skokanská scéna ke konci filmu … už to bylo trochu moc..a pak mě rozsekala klasika každého amerického filmu..když ne záběr na americkou vlaju a infantilní keci o tom jak jsou američani skvělí tak aspoň vojenské salutování… ale na druhou stranu by mě režisér dost zklamal..protože tohle očekávám od každého jednen a půltého amerického filmu a pak se tomu s chutí zasměju. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Mám rád letadla tudíž i filmy o nich, ale i do těchto kulis se nechá zasadit neuvěřitelná volovina plná "zázraků" a neprůstřelných hrdinů. Po nějaké době jsem začal předpovídat děj a dost jsem se trefoval. Za všechny dva příklady: a) předpověděl jsem, že z létadla vypadnuvšího hocha zachrání přesně jak se i stalo, b) děda veterán začne mluvit, vnukovi dá metál, ale hlavně OBA SI ZASALUTUJÍ ovšem bez čepic, co není přípustné leč ve filmech se tak zhusta děje. Když se tak stalo, vypukl jsem v hurónský jásot a u mé nejmilejší sklidil veliký obdiv za jasnozřivost i když uznávám, že nezaslouženě - u takového materiálu to nešlo nepředpokládat. Atp. Dokoukal jsem až do konce, ale dalo to práci. Fascinuje mě, že někdo sežene peníze na natočení podobných volovin a že se najdou diváci, kteří tím utratí čas. Sobě se divím rovněž. :-) ()

Reklama

route60 

všechny recenze uživatele

Taky bych bral kdyby mě dal někdo letadlo třeba i mafián Tom Sizenmore výborný jako vždy, Malí letci je konečně dětský film který není trapný a nadsázka v podobě skok padákem ve třech no a co je to dobrodružný film právě pro děti ale i dospělé nemusí nudit, krásna letadla slušné herecké výkony opravdu jsem se dobře bavil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Kluci se dokážou účinně vyhnout střelám, provádět prakticky nadlidské výkony a dokonce se i skrýt před ušima padouchů, kteří zjevně neslyší jejich hlasité rozhovory v nákladním prostoru letadla. Mafiáni jsou tu za ty hodné, až na jednoho jediného záporáka představujícího typický archetyp psychopatického tupce. Celé je to nicméně takové fíl gůd dobrodružství o přátelství, bratrství, solidaritě, zkrátka samých hezkých a pozitivních věcech. Scéna při seskoku padákem působivá a zatraceně napínavá. A mně se to tak sakra líbilo! Příjemný, akčnější dětský film ideální na nedělní odpoledne. I když já ho viděl o tom středečním. ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Ja som myslela, že pozerám nejakú poctivú deväťdesiatku! Čo vo mne vyvolalo ohromne príjemný pocit. Objektívne to bol normálny rodinný film. A subjektívne som po dlhej dobe videla rodinný film s deťmi, ktoré sa správajú tak, ako si predstavujem tie správne deti, ktoré ešte na tomto svete zostali... Detské, snívajúce, odvážne, milé, spravodlivé a úctivé. Nevravím, že to budem pozerať ešte miliónkrát, ale na nedeľné popoludnie to bol strašne fajn príbeh :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film byl filmován v částech jihozápadního Utahu, hlavně ve městech Hurricane, St. George a Nevadě – město Mesquite. Natáčelo se také v Národním parku Zion. (Piercee)

Reklama

Reklama