Reklama

Reklama

Pozor, děti si hrají

(neoficiální název)
  • USA Beware: Children at Play (více)

Obsahy(1)

Psychicky narušený teenager unáší děti, poté jim vymývá mozky a dělá z nich kanibaly. (JasonCZ)

Recenze (6)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Children of the corn bacwoods rednecks style!🙂Opäť pôjdem proti prúdu a poviem, že tento neobjavený, zabudnutý a notne neobrúsený diamant milujem. O.K., film je VEĽMI lowbudgetový, ale myslím, že z každého centu vytrieskal maximum. Všetko je očividne robené na kolene, niektorí herci veľmi prkenne odriekajúci svoje linky, niektorí sú prekvapivo O.K. Homemade gore efekty sú skvelé a niektoré fakt gory, aj príbeh má niečo do seba a snaží sa o viac, než dovolí rozpočet. Aj trašidelná atmosféra sa občas nájde. Prostredie je úžasné- leto,farmy, lesy... Hudba klasická klávesová, patrí k tejto dekáde a filmom, ktoré hviezdili najmä na VHSkách. Aj tá nízkonákladovosť tomu dodáva takú špeciálnu rare príchuť🙂Ruky preč, ak lowbudgety neznesiete, toto je hlavne pre naozajstných late 80s fajnšmekrov!🙂 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No i vzhledem k tomu, že je to od TROMY, tak je to strašlivá blbost ... je to neskutečná nuda, asi první hodinu se tam vůůbec nic neděje, jen samý stupidní dialogy, ale nejsou ani vtipný jak bývá u TROMY zvykem, není zde ani humorný přehrávání, jen prostě nudný kecání a neustálý úvahy o tom, co se děje v místním okolí s dětmi atd. Po té hodině se film jen trošičku rozjede, ale i tak je to nuda a trapárna ... Ve finále teda shlídnem asi 2 minutový vyvraždění "dětskýho kanibalskýho kmene", totální vystřílení, rozsekání atd. To jsem si teda fakt říkal, že TROMA se skutečně před ničím nezastaví, ale i tak tahle "vyhlazovačka" malých dětí působí směšně ... Vypadá to, jako by si herci prostě hráli s dětmi na "indiány" a do toho pár gore scének ... Slabota i na TROMU strašná nuda ... 94 minut mýho života naprosto zahozený do háje ... ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

(unrated) prumerny trash.... kanibalske deti rangu 8-10 let lovi v nekolikahlave smecce svoje rodice. ani se nedivim, ze v cannes polovina kina odesla. lol ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl jména Lloyd Kaufman a Michael Herz a slyšel jejich veselou hudbu z Tromy nevěděl jsem co čekat,protože Troma někdy vyprodukovala blbé a amatérské filmy anižby tam byly přestřelky,laciné krvavé efekty a nahý ženský,ale někdy slušný horor. Tady s jedná o tlupu dětí,kteří při rituálech vyrhávaj lidem srdce,lidi je střílej a najdeme tu i dobře vybouchnutou hlavu,probodnutí krku přes vidle. Mrtvých je tu dost,s žádným děckem žádné slitování,narvete mu bouchačku do hlavy a vystřelte tomu malému zkurvenci mozek. Solidní podřaďáček,který mi nabídl slušnou podívanou. Bylo hezé ve finále sledovat vybíjení malých dětiček,Troma se nezastaví vážně před ničím. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama