Reklama

Reklama

Maxík a kouzelná noc

  • Španělsko Robellón: El sueño de una noche de verano (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Španělsko, 2009, 69 min

Obsahy(1)

Na farmu, kde žije Maxík, přijíždí rodina z města, aby si zkusila, jaké to je žít na vesnici. Maxík má kvůli nim plnou hlavu starostí, děti ho zlobí a on se musí tvářit, jako že mu to vůbec nevadí. Navíc se dozví, že jeho psí lásku Princeznu chtějí provdat za namyšleného Ramba. Při řešení všech problémů zažije Maxík spoustu dobrodružství a navíc najde i kouzelnou rostlinu, která roste jen jednou za rok. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to s neterou. Ako pekná rozprávka akurát som nechápal pár scénok..Ako napríklad: Chlapík sa v noci prechádza lesom a natrafí na žiarivú kvetinku ktorá vylučuje omamnú vôňu. Zaspí pri nej a pravdepodobne sa ňou nafetuje. Myslím si to, lebo keď na druhý deň vstal, zbadal psa a začal ho naháňať a pokrikoval "Milujem ťa".. Tak asi toľko hehe.. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Tieto animované príbehy s Maxíkom sú pomerne dobrá zábava pre deti a ja osobne budem len rád, keď dnešné deti budú sledovať tieto a im podobné rozprávky. ()

TonTon61060 

všechny recenze uživatele

Tento film je neskutečně až odporně vlezlý, však přesto je snesitelný, tyjo až dobrý. Ale není to asi úplně pro děti. Spíš tak do 7 let, kdy ještě dítě něco nechápe a pak až OD 14 let, kdy už dítě toto chápe. Ale jako oddechovka dobrý! ()

Reklama

Reklama