Lucky
Krátkometrážní / Akční / Drama / Thriller
Austrálie, 2005, 5 min
Nash EdgertonHrají:
Nash EdgertonObsah
Příběh člověka, který byl unesen a zavřen do kufru auta. Když se z kufru dostal, tak se na něj nejspíše usmálo štěstí… Anebo ne? (Jozie)
JFL
Australská kaskadéraká škola stále žije! Snímek je k vidění na stránkách filmařského uskupení http://bluetonguefilms.com(7.10.2009)
D.Moore
Konec je sice opravdu pitomý, ale před tím předvedeným kaskadérským uměním klobouk dolů. Tři by byly málo.(1.11.2011)
triatlet
Reklama na blbost.(6.5.2009)
IQ Tiqe
Sfinkter
Za tento výkon by si Edgerton zasloužil trošku lepší konec. No nestalo se.(23.7.2010)
dANo
Nash Edgerton je fakt dobrý kaskadér a v tomto filme ide hlavne o to... Záver som trochu tušil, ale vôbec to nevadilo.(2.8.2008)
P1tr
Další povedená Edgertonovka. Konec šel vytušit, ovšem vůbec to nevadí. Průběh Lucky vám to vynahradí.(5.10.2008)
BMAJTZ
Dobré i když závěr rozhodně nepřekvapil.(1.3.2011)
sona123
Pointa jasná poměrně záhy. Takže proč to vůbec vzniklo? Ztráta času, i párminutového.(1.2.2010)
bangee
Akční pětiminutovka. Výborná kamera. A pak co je "štestí" :-) ?(2.4.2010)
Badel
Zpracování má Edgerton opět na výbornou a tak unese i slabou pointu. Pavouk je lepší.(5.11.2010)
Dž@Dž@
Šťastie v nešťastí .(12.7.2011)
Borecz
Solidní kraťas pozbývající hlubšího smyslu, což v tomto případě vůbec nevadí.(26.3.2010)
rottik-cb
Až se někdy proberu svázaná v kufru auta, uhánějícím bez řidiče americkou pouští, budu díky tomuto filmu přesně vědět, co dělat- teda spíš co nedělat :)(23.11.2010)
Macias
Já to věděl :)))(27.12.2011)
mr.filo
Ten muž byl určitě zlý, když se zachránil z jedné šlamastiky, potká ho druhá....(20.3.2012)