Reklama

Reklama

Potrhané osudy

(pořad)
  • USA If You Really Knew Me
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2010, 50 min

Obsahy(1)

Americká reality show, která se zaměřuje na kroužky mládeže na středních školách. Studenti všech kroužků se zúčastní tzv. Dne výzvy - Challenge Day, což je program navržený tak, aby sjednotil studenty na školách. Studenti se shromáždí v jedné místnosti a každý z nich je přiřazen do skupiny, které musí odhalit něco osobního. Cílem "challenge" je ukázat studentům možnosti lásky a přátelství i přes různorodosti povah a životního zázemí, poznat pravdu a nebát se dát svoje city najevo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Takéto niečo je potrebné aj tu na Slovensku. Hoci keď tak nad tým rozmýšľam, možné to je iba v Amerike. Oni teeny tam sú oveľa úprimnejší a emocionálne viac založený, než tu. Je to veľmi dobrý a ušľachtilý nápad, skoro som pri tom plakal. A čo tam po tom, že to sú amíci, a je to ich nápad? Ľudia... nemajte predsudky! Naozaj super realitka. Fňuk (( 87% )) ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Také patřím mezi ty, kteří tenhle pořad viděli náhodou. Ještě teď mi tečou slzy. Myslím, že tohle je něco, co by mělo být i u nás. Spousta lidí se odsuzuje, spousta trpí kvůli rodinám, šikaně, postavě, všude panuje nenávist. Přitom stačí se otevřít a uvědomit si, že v tom nejsme sami a že člověk, kterého odsuzujeme by vlastně mohl být náš nejlepší přítel. Tohle kdyby se dělo i u nás, věřím, že by to mohlo pomoct.... A o těch, co dali odpad, si myslím, že patří přesně mezi ty lidi, co odsuzují a ubližují. Protože koho tohle nechytí za srdce a každý se v tom nevidí, ten nemůže mít dobré srdce. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Potrhané osudy jsem zhlédla úplnou náhodou. A naštěstí podle hodnocení ostatních vidím, že nejsem sama, komu se to líbilo. No... líbilo... To slovo asi pocity přesně nevystihuje. Velice oceňuji lidi, kteří Challenge Day vymysleli. Ono to, že někdo nějak působí na okolí, ještě vůbec neznamená, že je stejný i uvnitř. A tak zjistíte, že hvězdě školy nedávno zemřel sourozenec, a že největší třídní šašek bydlí s babičkou v karavanu. A nejlepší (a zároveň nejsmutnější) na tom je, že jde o skutečné lidi. Neříkám, že tohle popovídání si v kroužku všem změní život k lepšímu, ale i kdyby to člověku pomohlo na pár dní, tak to stálo za to. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Myslela som si že sem dôjdem a dám tomu jediná 5*. Ale ako vidím tak nie. Takisto si myslím že presne toto potrebujú ľudia na školách aké môžeme vidieť v potrhaných osudoch. Sadnúť si, porozprávať, nerobiť rasistické rozdiely ale spoznať čo má človek vo vnútri a čo prežíva. ()

Jasika odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad ne! To nemůžete myslet vážně?! :D Co to je za lidi co týhle stupidní americký šaškárně daj nad hvězdičku?! Nejhorší MTV pořad co jsem viděla! Tohle vážně může vzniknout jen v Americe... Už vidim jak si všichni u nás na gymplu sedneme do tělocvičny, samozřejmě do kroužku, a začneme si vyprávět, jak nás nikdo nechápe a jak chceme, aby se všichni měli rádi a všichni byli kamarádi. A pak někdo v záchvatu pláče přizná, že je gay a přitom patří mezi sportovce, někdo ze skupiny emo má zase pokojík na růžovo.... Bože! Jestli to neni nahraný, tak vážně už lámu hůl nad debilitou týhle země! ()

Reklama

Reklama