Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostred II.sv.vojny bojovali spravodajské služby Veľkej Británie, Nemecka a Ruska o vedomosti geniálneho nemeckého židovského vedca Nicka Rausa, ktorý vyvíjal neuveriteľne silnú zbraň. Americký agent Frank Hossom vstúpi do hry keď sa nemeckí agenti pokúsia uniesť vedca. Frank sa musí pokúsiť vedca uniesť naspäť - živého, alebo mŕtveho. jeho misia sa komplikuje vzťahom s Olgou Rjabinou, Nickyho milenkou, herečkou, ktorú nútia pracovať pre KGB... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Válečný koprodukční film, který není zase tak špatný, jak se zdá. Protože sledovat boj velmocí o jednoho fyzika byla celkem zábava. Není to bůhví jaký hit, ale já si ho užil, skutečně jsem se nenudil, i když místami mi to přišlo hodně přitažené za vlasy a pozoroval jsem i debilitu některých postav. Ale závěrečná přestřelka mě utvrdila dát slabší 3*, aby se alespoň trochu zvedlo hodnocení, které podle mě není na místě (41%). Z postav rozhodně zaujal Ron Perlman a Alexej Čadov. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Tento americko-ruský válečný film je pro mě nepovedený pokus jak zatáhnout studenou válku do období druhé světové války, a některé scény byly fakt pro mě strašně přetažené za vlasy. PS. Hlavně, že na obrázku k filmu je vyobrazen tank, vůbec tam nic kromě letadla a obrněného vozidla neuvidíte. V období druhé světové války byla v SSSR jen NKVD, KGB vznikla během studené války konkrétně v roce 1954, jedná se o totální slátaninu s rádoby smíchaným J. Bondem. Smutné... Only one star ()

bugnini 

všechny recenze uživatele

Pre ľudí,ktorí by čakali od tohto filmu veľa, dávam upozornenie. Oplatí sa to pozrieť iba vtedy, ak skutočne nemáte čo robiť. Jednu hviezdu dávam za Rona Perlmana. ()

Reklama

Reklama