Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katherine Parker je boxerka, která se účastní ilegálních zápasů a dokáže porazit i muže mnohem větší, než je ona sama. Spojí se s Michaelem Dublinem, který na těchto akcích dokáže řádně vydělat. Jenže má taky spoustu nepřátel a ne zrovna čistou minulost, takže oba čeká pořádně nebezpečné dobrodružství. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (35)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ilegální undergroundový boxerský zápasy bez rukavic, to neni nic novýho, ovšem s ženskou představitelkou v hlavní roli, to už jo, sice je pravda, že se člověku moc nechce věřit, že by takovej střílzlík jako je Rebecca Neuenswander rozmlátil držku těm stokilovejm horám svalů, ale údery má holka docela svižný a tvrdý a tak s přimhouřeným okem se to dá akceptovat. Ale je fakt, že konec už je taková rutinní záležitost, kór ta příprava na zápas je jak z Rockyho IV. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Opět přešlap...prostě jsem nedokázal překousnout situace, kdy ženská, ať už je sebelíp v boxu trénovaná, odolávala ba i překonávala mocné údery všech těch nabušenců. Po první ráně od toho finálního hovada by měla chudák otřes mozku. No nic, i kdybych tohle opomenul, tak i přesto filmu chybí šťáva a takový ten šmrnc sportovních filmů. Jednoduše slabota. Včetně vedených dialogů. 35% ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

U bojového filmu je důležitý, aby měl šmrnc, zápřah a aby se na akční scény dalo koukat s nadšením. Kdo pak má koukat na tu třesající se kameru, která se snaží zabrat snad i chlup jednotlivých bojovníků a tak není absolutně žádná možnost vidět boj samotný, i když by mohl být hezký sebevíc. Nechápu to, proč to tak točí. Ničí si jak myšlenku jejich, tak čas diváků, protože tohle je fakt zbytečnost. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ešte som síce od 55kg vážiacej ženy nikdy nedostal na bradu, ale moc som tie súboje naštvanej vyziabnutej Katherine nežral. Predsa len sa mi akosi nezdá, aby taká šľacha dávala dolu trikrát toľko vážiacich macíkov. No a keď si teda odmyslím všetky tie nepresvedčivé ilegal zápasy, tak mi z filmu zostal len akýsi slabučký príbeh a stokrát videná lovestorka a film pracovne premenovávam na "Noční sračka". ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Povlovný děj, který má více tendence nudit než zaujmout. Pokud autoři chtěli něčím oslnit v tomto čím dál tuctovějším žánru, měli se alespoň odrazit od legendárního Rockyho Balboa. Vysvětlením oné vlažnosti hodnocení by mohly být zkušenosti začínajícího scénáristy i režiséra. Ostatně na samém začátku herectví jsou i oba hlavní aktéři a rozhodně nebyli tím nejslabším článkem filmu, spíše naopak. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Filmový festival RADAR v Německu a filmový festival akce v USA udělili snímku cenu pro nejlepší film. (Terva)
  • Losangeleské uskupení Dances with Films udělilo snímku velkou cenu poroty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kansasu. (Terva)

Reklama

Reklama