Reklama

Reklama

VOD (1)

Paul a Davie Nance žijící na vesnici by byli štastným párem, kdyby nebylo čtyř spontánních potratů, jimiž Davie prošla. Davie se věnuje ošetřovatelské dobrovolnické práci pro baptistickou farnost. Také se stará o nevrlého, nemocného a nevěřícího souseda Olina Arrendala. Vděčný stařík ji seznámí se svým vnukem Clayem - zběhlým Metodistou, který se k němu právě nastěhoval. Davie zanedlouho uchvátí kouzlo Clayovy darebácké osobnosti a jeho její zájem baví. Zanedlouho se však věci změní... Přístupnost 12. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mě asi neseděli herci do dane ho příběhu, zvláštní drama film který se mi prostě moc nelíbil. Potrat není příjemný ale neviděl jsem v tom nic dobrého. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ale tak samotný film nebyl špatný, lidské neduhy, potřeby a vztahy, které nemůžete jen tak ingnorovat jsou součásti našich životů. Někdy prostě nestačí jít s osudem, tomu rozumím. Ale ten závěr to trochu zabil. Bylo to hloupé, nereálné a nedomyšlené. Mám dítě, přítel ho nechce, tak si ho vem..Jako by to byla nějaká věc..Jinak dobrý. 5/10 ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama