Reklama

Reklama

Lov na příšery

  • Čína Zhuo yao ji (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kedysi dávno žili monštrá vedľa ľudských obydlí. Ľudia ich jedného dňa porazili a oni ušli do vzdialených hôr. Vytvorili si tam vlastné kráľovstvo, v ktorom žijú dodnes. Ak nejaké z nich ušlo z tohto miesta a zablúdilo medzi ľudí, čakala ho smrť. Úrad pre lov monštier odvádzal takú dobrú prácu, až ľudia zabudli, že monštrá vôbec existovali. Tak to platilo až doteraz.
Kráľa však znenazdajky zabijú a tehotná kráľovná je na úteku pred vrahmi. Aby zachránila vlastné dieťa pred smrteľným nebezpečím, odhodlá sa k neuveriteľnému činu. Vloží svoj plod do ľudského mužského tela. Chudák Song Tianyin má smolu, že bol nablízku. Musí si vytrpieť nezvyčajné tehotenstvo a pritom bojovať o holý život, pretože Lovci monštier sú mu na stope. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Režisérsky, scénáristicky, herecky - nižší průměr (ve smyslu průměr z masy filmů, která se v Číně tvoří - takže nic extra). Co Monster Hunt tahá z nižšího hodnocení, je myšlenka světa, ve kterém žíjí lidé a mostra, ztvárnění samotných monster, které ač shrekoidní (Raman Hui se v USA podílel na všech dílech Shreka, v případě Shreka Třetího jako spolurežisér) nepůsobí rušivě a překvapivě funguje. Tvůrcům patří uznání za odvahu. Také na Bai Baihe (zde na ČSFD u filmu zatím neuvedenou) se dobře dívá. Na druhou stranu hlavní hrdina je dost nevýrazný, díky čemuž si osobnosti monster kradou značnou část plátna pro sebe (Raman Hui zvládá animované herce líp). Vidět se to dá. V Číně měl film značný úspěch, pokračování je na cestě. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna po Evropských rodinných filmech. Něco kompletně jiného. Každý den to vidět nemusím, vidět dvacátou variaci na to samé, asi bych nebyl nadšený. Jako první zkušenost, dost zajímavé. Nepřímočarý příběh, u kterého i po konci zůstává dost WTF, zajímavě podané příšery a k tomu "kung fu" souboje. Za mě 65%. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Boha, toto Číňani posrali na celej čiare. Malo to byť pre celú rodinu, ale kurva kto sa má pozerať na túto infantilnosť, kde sa navyše ukáže tehotný chlap a jeho problémy s pôrodom príšery? Mám rád čínsku produkciu, ale toto ma minulo aj v čase svojej premiéry a aj teraz, keď som sa pokúsil tomu dať po šiestich rokoch druhú šancu. ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Dost přestřelená Čínská komedie, která by měla být fantasy ale spíš je místy až trapná. Šíleně splácaný scénář, který cílí spíše na mladší publikum a pere tunu příšerek i jejich možná chycení či zpracování v podobě jídla. Ostatně možnost sežrat příšerku rozhodně nesmí chybět, jinak by to nebylo Made in China. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo, jak celkem dětská 3D animace může fungovat v tomhle hraném filmu. Ty postavičky jsou až moc roztomilé, ale ten příběh má spád a hlavně interakce s lidmi mi přišla hodně dobrá. Je to ke konci trochu moc křečovité, ale na to, že jsem do filmu moc velké naděje nevkládal, jsem s výsledkem spokojený. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama