Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři studenti a válečný veterán z Iráku jsou ztraceni na autostrádě uprostřed pustiny a ke všemu narazí na potlučenou, vyděšenou dívku. Vezmou ji sebou, ale začne je pronásledovat černá dodávka, která jim způsobí poruchu auta. A tak se vydají hledat pomoc na blízkém ranči. V této chvíli jim ale začíná peklo, ze kterého se zatím žádný předchozí návštěvník nedostal živý! (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (3)

hladass 

všechny recenze uživatele

Banda vesnických buranů, mezi kterými je samozřejmě jeden povinný retard, proti bandě nesympatických "nevinných" mladých lidí... Pár vražd, lehké gore, mizerná atmosféra, vše ve tmě... Kolikrát jsem již takový kus viděl... Stokrát? Tisíckrát? A pořád to samé dokola, žádný nápad, inovace, nic... Tyhle kusy mě již pomalu ale jistě začínají silně nudit... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No a je to tu zase, další teenageři, další magoři, a zase plno sraček okolo. Copak se po roce nedokáže někdo vzchopit? Ne nechápejte mě špatně já mám tyhle typy filmu rád, nevadí mi že se 10x zopakují ale proč proboha vypadaj tak děsně debilně, tohle je ještě horší. Není tu nic proč bych měl být potěšenej, každá scéna naprosto nudná, a hlavní záporák vypadal jak strašnej idiot. Aspon sem tam nějaká dobrá scéna ale to je všechno. Nuda, šed a zato tomuhle dílu dávám slabé ale hodně slabé 2*. ()

Reklama

Reklama