Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letadlo přepravující zbraně exploduje nad Guinejským zálivem. Modelka je zavražděna na parkovišti v pařížském podzemí. Tisíce kilometrů dělí tyto události, ale přesto je něco spojuje. Vyšetřováním vraždy je pověřena Nora Chayd, mladá inspektorka z předměstí. Se svým netradičním pracovním stylem se pouští do rozplétání mocenských nitek vedoucích do nejvyšších sfér francouzské politiky a obchodu. (Dan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

mac000 

všechny recenze uživatele

Aféra kolem utajované zásilky zbraní do afrického Konga zatahuje přes labyrint korupcí stále více prominentních osob do středu pozornosti medií a kolem nich přibývají mrtvoly. Hlavními protagonisty velmi dobře zahrané drama na pomezí politického thrileru a žánru nazývaného Francouzi "Polar" (syrové příběhy s policisty v hlavní roli) ()

Dan 

všechny recenze uživatele

Jde o zbraně, peníze, politické zájmy. Jde o nemálo životů. Jde o moc. Jak se vyrovnat s hierarchií kryjící sebe samu? Jak se zasazovat o spravedlnost? Jak si nehrát na hrdinu a nepřijít o život? Jak zachraňovat životy v Africe a zároveň nekrýt obchod se zbraněmi? Pod povrchem atmosférické kriminálky francouzské provenience bublá řada otázek, které bychom si snad ani neměli pokládat... ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama