Upálen

Thriller

Thajsko, 2008

Peter Manus

• Ketri

Tohle bylo opravdu utrpení dokoukat. Naprostá splácanina s prapodivným dějem a naprosto neschopnou nadnárodní společností. Tak takhle chlapci ten nový světový řád nevybojujeme!(28.10.2011)

• mysiak

Krutý nepodarený pokus o nadprirodzený/konšpiračný thriller...základným kameňom úrazom je absencia nejakej gradácie deja...a dosť urobila aj absolútna nesúladnosť medzi hercami...Burn je úplne zle natočeným thrillerom, ktorá sa neoplatí vidieť, ani keby vám zaň zaplatili...(5.3.2010)

Další tchajský horor, naštěstí ne zase duchařina, ale drama o samovznícení a následném hledání pravdy. Film nabízí solidní příběh s dobrou a logickou pointou. Příjemná hlavní hrdinka.(23.1.2010)

• ecceHOMMO

Obrovským problémom filmu je jeho veľmi skorá predvídateľnosť, čím sa snímok samotný stáva fádnym, nevýrazným a nudným. Nepodarila sa taktiež dramatizácia deja a samotné vyvrcholenie síce bolo o čosi zaujmavejšie ako sa na prvý pohľad zdalo, ale tie správne grády to postrádalo. Plusom tak zostali len sympatické thajky, slušný ale nie celkom dobre realizovaný námet ( samovznietenie ) ......ostatné bolo len mierne podpriemerné.....(28.1.2010)

• Elleannie

No.. dokážu se podívat opravdu na všechno, ale tohle mě teda vůbec a ani trochu neoslovilo. Strašně moc mě iritovaly dialogy, v nichž jedna osoba něco řekla, a druhá čekala hodinu, než té první odpověděla.. Film jsem posouvala, což už vůbec nedělávám, a za podívání stálo dohromady asi dvacet minut. Nene, tohle už opravdu ne..(24.10.2011)

• colapso

Nepatrně drsnější verze jakéhokoliv dílu Columba,tzn.detektivka,horor ani omylem.(23.2.2011)

• SOLOM.

Společnost Mido si udělala hned na začátku roku srandu ze všech hororových fandů, když tento film vydala pod hlavičkou ''hororu'' přestože se o žádný horor nejedná. Jde o směsici drama-krimi-thriller který pojednává o samovznícení člověka po použití prášků na oddálení stáří. Za celý film uvidíme asi čtyři mrtvoly + jednoho králíka kteří vzplanou směšným způsobem, kdy rozostřená kamera zabírá postavu a zaní hoří prskavky:)) Děj je dost nudný, pořád se jen něco vyšetřuje a pochvíli se z toho stane nudná detektivka. Jediné co se mi líbilo byly ty dvě asiatky. Jako horor tomu dám maximálně 20%, jako krimidramatu 40%.(29.1.2010)

• oveckaoa

Strašná sračka první film od Mida, kterému jsem kdy dal odpad. Myšlenka spalování lidského těla zevnitř je dobrá ale provedení je strašné a film nudí navíc film osobně nepovažuji za horor ani thriller spíše nepodařené drama(21.1.2010)

• Al44...

Docela zajímavé téma, které je ale dosti nezáživnou formou převedeno na filmové plátno. Film je dost předvídavý, thajští herci tradičně "přehrávají" a některé scény jsou bohužel značně nedotažené a tím pádem nevyužité. Škoda.(27.7.2010)

Těžké hodnotit....Rozhodně to nebyl horor, ale thriller jako vyšitý...Zajímavá myšlenka, jen místy dosti zdlouhavé...trošku bych to sestříhal....Půvabná a talentovaná hlavní představiltelka, která mi je nějak povědomá, ale nevím odkud.....Ale jo, šlo to..nepohltí vás to, nejnapínavější scéna, přestřelka ve skladišti, přijde až k závěru, ale když si vzpomenu, co dakáží thajci natočit za nechutnosti, vlastně velice kvalitní snímek.....(7.3.2010)