Arsénova jedenáctka
Arsenal - Arsène's Eleven
Sportovní
Velká Británie, 2007, 78 min
Když do mramorové vstupní haly stadionu Highbury vstoupil v září 1996 Francouz decentního vystupování, aby se stal managerem klubu Arsenal FC, objevily se na stránkách bulvárního tisku otázky "Kdo je Arséne???". Během jedenácti let pod jeho taktovkou si fotbaloví fanoušci zvykli na styl, kterým mužstvo dosáhlo skvělých výsledků (mimo jiné i 3x titul v anglické lize a 4x vítězství v FA Cupu). Podle některých je fotbal v podání "Gunners" nejhezčím provedením tohoto kouzelného sportu.
Na DVD se můžeme seznámit s myšlenkami Arséna Wengera, který postupně představí 11 fotbalistů výjimečných vlastností, kteří hráli významnou roli v historii Arsenalu.
Uvidíte nejzajímavější okamžiky, ve kterých vynikají hráči jakými jsou David Seaman, Patrick Vieira, Dennis Bergkamp nebo Thiery Henry. Dozvíte se, jakým způsobem se podařilo managerovi ojedinělého nadání dosáhnout významných úspěchů s dnes již legendárními hráči. (oficiální text distributora)
Hakha
Pro mě je Arséne Wenger nejsympatičtějším trenérem PL a také díky jeho trenérským schopnostem je zaslouženě FC Arsenal jedním z TOP fotbalových týmů na světě. Pro fanoušky Gunners naprostá povinnost :-) Český dabing je zde naprosto otřesný....(4.3.2011)
Pilda17
Jsem fanoušek Chelsea, ale přesto dokument musím pochválit. Arsén Wenger je vynikající trenér a zalouží si poklonu. Dokázal z Arsenalu udělat tým na absolutní špičku. Jediná škoda je nepovedeného českého dabingu, ale ohledy na to neberu... 8/10 = 80%(7.5.2011)
Hrabka
Sice to mohlo být určitě zajímavěji zpracováno, ale já, jakožto fotbalový fanda, jsem si tento dokument užil. Český dabing je otřesný, ale o to tu zas tak nejde. Arsenal v této sestavě je skutečně nezapomenutelný.(28.1.2012)
prome
Jsem fanoušek Arsenalu už řadu let, ale k tomuto dokumentu jsem se dostal až nyní a vůbec nevím proč. Výborný dokument. Jedinou vadou na kráse je mnohokrát už zmíněný český dabing.(15.9.2011)
ArnoldJ
Jinak vynikající dokument mi trochu kazil nepovedený dabing.(18.12.2009)
Herr_Flick
Arséna mám rád i fotbal, jaký Arsenal pod jeho taktovkou předvádí. Po obsahové stránce je ale dokument dost nudný. Jen přehlídka gólů, zákroků a občasný Arsénův komentář typu: "Vyhlédl jsem si jej, je to bojovník, je to skvělý střelec." Doufal jsem, že se dozvím více z doby na přelomu tisíciletí, přitom i na na takovém youtube jsou lepší věci. 70%(27.1.2012)
speedy3
Skvěle udělaný dokument o klubu, kterému fandím.(21.5.2010)
Mičl
Ta Arsénova klubová ideologie se mi zamlouvá. Nejen pro to jsem fanda Arsenalu, ale i pro ty skvělé legendy klubu, které zde předvádí svá fotbalová umění. Jen škoda, že jsem to měl zkažené od českého dabingu a ne v originálním znění, či s komentářem Jaromíra Bosáka to by bylo cool8)(22.9.2010)
Devitka
Já bych se nad ten kvazidabing povznesl... Tady jde přece především o to, co vidíme, než o to, co slyšíme. A že vidíme brilantní vystoupení pětihvězdičkových (ano, to je to, co jsem hodnotil - odpusťte) hráčů Arsenalu!(3.4.2010)
JasonCZ
jedine manchester united! ale jinak dobry dokument..(13.1.2010)
Driss
Ač se v posledních letech prezentuje Arsenal jako talentová školka Premiere League, Arséna si vážím. Svou genialitou vytáhl Gunners do Big Four (dnes již bezvýznamné avšak působivé označení) a svým čuchem na talentované hráče udělal z mladíků z ulice milionáře v kopačkách....Pro fanoušky Kanonýrů je dokument povinnost. Pro obyčejné smrtelníky zainteresované fotbalem je Arséne´s eleven kvalitní zdroj informací či vzpomínková nostalgie, která stojí za zhlédnutí.(21.5.2012)
ArsenalEagle
Jakožto FANOUŠEK GUNNERS jsem si toto nemohl nechat ujít :) a výborně jsem si to vychutnal. Arséne má ojedinělý styl, a díky jemu je FC Arsenal ojedinělý, já nemám co dodat, snad jen musím podotknout, že Anglický dabing + č. titulky jsou mnohem lepší, než hrozný český dabing 100% ARSENAL 4-EVER(1.1.2012)
Zeek
Oh to be a goona ....(3.8.2009)
Mbeast
Paráda, Arséne knows... akorát pravda ten český dabing, který byl přidán jako bonus k DVD zní dost vtipně. Zválšť komolení jmen. Ale zase co čekat od Blesku, že. :)(17.11.2009)
Loki81
Sestrih Henryho a Bergkampa jsou naprosto bezkonkurencni ;)(6.8.2009)
Zajija
Mojí výpověď o tomto dokumentu mi již vyfoukl ArnoldJ :-)(22.2.2010)
Carthorias
And it's Arsenal, Arsenal FC. We're by far the greatest team, the world has ever seen.(24.1.2010)
chubaka
Když přežijete ten naprosto úděsný dabing, tak jako velký fanoušek Arsenalu nemůžete nedat 5 hvězd. No a přesně tohle je můj případ.(25.2.2012)
sedlo03
Není co dodat. Arsenal is the Best!(14.7.2010)
HuDiator
kde sú tie časy , keď sme mohli sledovať ako arsenal uchmatne aspon nejaku trofej , kde su tie casy Henryho a Bergkampa .... Uz by bolo na case niečo vyhrať aby sme sa mohli vsetci tesit.. Tak snad to teraz vyjde..(19.12.2010)