Reklama

Reklama

Hudební katovna

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2008, 5 min

Obsahy(1)

Celebrity hodnotí procenty hudební klipy. Uvidíte třeba Marpa, Helenu Zeťovou, Vladimira 518, Márdiho z kapely Vypsaná Fixa, Ewu Farnou, Anetu Langerovou či Ondřeje Hejmu. (Vojtino)

Recenze (5)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

V souhrnu nijak zvláštní a hodnotit starší klipy prakticky pomalu náhodně vybrané, hodně někdy úsměvné. / Viděné epizody *10.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl tento pořad internetové televize Stream velkým přínosem, (proto taky to vysoké hodnocení) protože se mi potvrdila moje teorie, že ten, kdo dělá dobrou hudbu, hudbě také rozumí, má pevné názory, přesně ví, co chce a vše dokáže také patřičně zhodnotit a inteligentně okomentovat svůj postoj. Mezi takové patřili například hosté jako Aneta Langerová, Vladimir 518, Márdi z Vypsané Fixy, Petr Fiala nebo známý fajnšmekr Jan P. Muchow. Avšak občas hodnotila také druhá strana, tedy ti, kterým hudba nic neříká. O to víc mě pak překvapila Kerndlová, která vychválila pecku In Bloom kapely Nirvana skoro až do nebe, protože si myslím, že zrovna tato nepatří mezi jejich nejjednodušší věci, jinak ale z hudby nemá žádný pojem. Ještě otřesnější byla Farna, která nepochopila ani jednoduchou profláklou pecku Sabotage kapely Beastie Boys a dokonce snad ani neznala, přestože v rádiích rotuje už snad sto let a odsoudila ji pak jako nejhorší ze všech čtyř nabízených, to se mi už dělalo mdlo. Také wannabe raper Marpo se moc nepředvedl, ten má v hudbě úplný hokej, ani neví, co chce. Tomu člověku chybí úplné základy. Viděl jsem hodně dílů hudební katovny. Jednalo se o velice příjemný pořad s krátkými díly. Uvítal bych, kdyby se naše veřejnoprávní televize rozhodla vysílat něco podobného. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Kdyby hosty byli spíše hudební producenti a lidé kteří muzice alespoň trochu rozumějí, jednalo by se o mnhoem lepší pořad. Bohužel takto v každém druhém díle vystupuje kravka typu Ewy Farné, která si vlastní muziku nepíše a její život je víceméně v rukou producentů. Výběr muziky je většinou špatný a v 80% pop nebo poprock. Co dodat, katovna má výborný potenciál a šanci stát velmi kvalitní podívanou, bohužel zatím kvalita hrozně kolísá. ()

Reklama

Reklama