Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, dámy a pánové, musím se přiznat. Včera jsem hrál Black Ops, po skončení jsem šel ven a kdesi v obchodě jsem ukradl P90ku. Munici jsem vzal také a hned prvního člověka, co jsem viděl, jsem bez milosti zastřelil. Nikdo nic neviděl. Mrtvolu jsem schoval. Tvářil jsem se šťastně, jako bych něco dokázal. Zahodil jsem P90ku někde venku. Šel jsem domů. Usedl k PC. Začal hrát. Nespal jsem. Další den ve škole jsem zmlátil jednu holku a kluka, co jí bránil. Poslali mě do ředitelny. Nasral jsem se. Než přijeli rodiče, umlátil jsem ředitele židlí. Šel jsem na policii. Přivolaný psycholog u mě zjistil tzv. netolismus. Dostal jsem 20 let v base. ........... Žádný strachy, to, co jsem napsal, je pouze narážkou na tuto debilní reportáž. Nova je prostě sračka. Neumím to popsat, ale toho, kdo tuhle reportáž vymyslel bych zmlátil, že by ho nepoznala ani vlastní žena/muž (i když takovej zmrd ani nemůže mít rodinu). Takže, neposlouchejte tyhle sračky a radši jděte ke svejm PC miláškům a spokojeně hrajte klidně 3 hodiny denně. Nic se vám totiž nestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Trapní moderátoři (zvlášť Andrea Němcová předvádí především svůj výstřih a výraz dominy) se snaží o cosi, co daleko lépe předvádí na ČT Nora Fridrichvá. Oproti 168 hodinám mají Střepiny jediné plus - občas nabízí řešení, zatímco Fridrichová takřka vždy skončí jen u ironických komentářů typu: "Stejně s tím nic nenaděláte". Se seriózní publicistikou ale mají Střepiny pramálo společného. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ach ty pózy. Kritizovat cokoliv, co běží na TV NOVA je dnes už viditelně morální nutností... Vytahovat, že je 168 hodin lepší publicistický pořad, co není laděn jako Střepiny je nesmysl, protože oba využívají naprosto identických nástrojů (ironické poznámky až zesměšňování skutečně směšných politiků). Střepiny jsou však o něco tvrdší, přímější a upřímnější. Na nic si nehrají, nikomu se nechtějí zalíbit, ale chtějí ukázat pravdu nebo aspoň svůj pohled. Osobně mám nejraději závěrečné roční díly plné shrnutí, kde 3-4 osoby komentují situaci v naší zemi. Tenhle typ publicistiky ČR potřebuje, protože upozorňuje na lži, zákony postavené na hlavu a bandu politiků, které zajímá počet nul na kontě a ne dobro státu, který reprezentují, slibují ochraňovat a platí jim jejich obleky, milenky, auta a šílené účty za telefon (potažmo i dovolenou). Škoda, že se na Střepiny dívají lidé, které to všechno nezajímá a chtějí si přidat jen jedno trapné hodnocení na čsfd... ()

gotham odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mi vadí už jen ty upoutávky, kde je vidět, jak jsou tvůrci pořadu jednostranní a bulvární. Navíc jsem zaznamenal několikrát zjevné pochybení ve faktech či naprostou neodbornost komentáře, zejména co se týkalo sportovních témat. Bylo vidět, že zkrátka tvůrci o této oblasti nevědí prakticky vůbec nic. Je to, jako když si přečtete v časopise o módě filmovou recenci :-)) 0% ()

Navi01 

všechny recenze uživatele

Musím snížit na 3*. Když Střepiny začínaly, tak byly opravdu trefné a vtipné. Hlavně se, podle mého názoru, snažili ukázat reálný pohled na věc. Dnes ale původní úroveň dost znatelně poklesla a pořad zase upadá do všudypřítomného bulvárního bahna. Ach jo :-( Po posledním díle z 21.9.2014 snižuji na 1*. Tohle opravdu ne! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama