Reklama

Reklama

Obsahy(1)

On, tentokrát jako venkovský doktor, používající netradičních léčebných metod. Po řadě veselých případů z jeho praxe je povolán na konzultaci k nemocné dívce, kterou léčí dr. Saulsbourg. Jeho léčba je založena na přísných zákazech, užívání léků a izolaci. Mezi mladým doktorem a dívkou přeskočí jiskřička a doktor Jack brzy pochopí, co děvčeti chybí. Vymyslí způsob, jak se zbavit Saulsbourga, který je k uzdravení dívky překážkou. (wero1000)

(více)

Recenze (7)

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Jackovy léčebné metody jsou netradiční, ale velmi účinné. Po rurálním začíátku s několika překvapeními následuje groteska se "šílencem", plná fyzických kousků s přesným načasováním gagů. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     "Looks like they were trying to cure you before you got sick."     Tretí celovečerný film Harolda Lloyda, ktorý moju mienku o tomto komikovi nijako nevylepšil. Má síce pár vydarených nápadov (hlavne s autom na začiatku, či ten s opičkou), z môjho pohľadu je ale frekvencia skutočne vtipných momentov dosť nízka a prevládajú skôr nevtipné pokusy o humor (nová medicína pre starenku, naťahovaný fór s pokerom, nekonečná naháňačka s hrbáčom v závere). Oceňujem však, že je film pomerne príbehový a páčila sa mi na ňom najmä tá romantická linka medzi doktorom Jackom (Harold Lloyd) a "chorou" dievčinou (Mildred Davis je tu celkom zlatá), tá chémia medzi nimi je citeľná (veď sa onedlho stali manželmi aj v skutočnom živote). Videná verzia s celkom fajn hudbou Roberta Israela (trochu do swingu, trochu do klasiky). ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

harold Lloyd -jeden z najvacsich 4 komikov nemej ery filmu, spolu s ludmi ako Harry Langdon, uz tu spominany Harold Lloyd, Charles Chaplin a Buster Keaton. 86 % ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekla, že ve mně groteska Harolda Lloyda bude vzbuzovat erotické konotace, ale už je tomu tak. A nikdy bych také neřekla, že budu v komentáři k bijáku, který mě bavil, používat slovo konotace, ale to se mnou dělá ta škola. Uf. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama