Reklama

Reklama

Remember That Night

(koncert)

Obsahy(1)

Tento záznam zachycuje koncert Davida Gilmoura a jeho kapely včetně Richarda Wrighta k jeho sólovému albu On an Island (2006) v Londýnské Royal Albert Hall. Uslyšíme celé zmiňované album, ale i starší skladby z dob Pink Floyd. Jako hosté vystoupí například David Bowie, Robert Wyatt, David Crosby či Graham Nash. (Sollozzo)

Recenze (18)

predatorjf 

všechny recenze uživatele

Pro ty, komu se nelíbí zpěv Bowieho u Comfortably Numb... Zkuste si to pustit třeba čtyřikrát. Ne posobě, ale tak jednou za den. Ono se tomu za čas přijde na kloub... :) Ale Arnold Layne mu vyloženě sedí... Jinak se přidávám ke všem, nádherný koncert, příznivcům Floydů a Gilmoura mohu jen doporučit. ()

Sollozzo 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z Gilmourovo sólo projektů, který se skoro dokáže vyrovnat i P.U.L.S.E. Nové album je vcelku podařené, ale úpravy starých hitů, které zde David předvedl to všechno přebíjejí. Skvělá, komornější než obvykle, Shine On You Crazy Diamond, Fat Old Sun s pořádně rozjetým kytarovým sólem na konci a vrchol koncertu bezmála 25 minutová Echoes. To co v ní muzikanti předvádějí je něco neuvěřitelného. V momentu, kdy po několikaminutovém krákání přebuzených kytar a basovky Guye Pratta zazní na plno célé těleso, mi málem trefilo. Jsou to jedny z nejsilnějších taktů v celé Pink Floydí diskografii. ()

Reklama

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy slyšel. Úžasné vystoupení okořeněná účastí Richarda Wrighta. Na tomto koncertu se mi líbilo snad vše mimo docela dost změňěná Shine on you crazy diamond, kterou mám přecejen raději blíže originálu. Zato fantastická Echoes s úchvatnou světelnou show, to je něco, na co se nezapomíná. Super záležitost, která by zasluhovala 10 hvězdiček. ()

hodbodka 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělý výběr skladeb a Gilmour s Wrightem v hlavní roli :) Jelikož oba jsou pro mě nepřekonatelné hvězdy, jako všichni z Pink Floyd, tak je hodnocení jasné. Kvalita koncertu je ale opravdu dostatečná až nadpřirozená :) A David Bowie? Ten mi na koncertě vůbec nevadí. Arnold Layne v jeho podání se mi líbí. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Absolutně úžasný koncert mého nejoblíbenějšího člena Pink Floyd. Gilmour vypadá už poměrně dost sešle, ale hlas má stejný jako zamlada, až se nechce věřit. Pět hvězd by si zasloužila už jen samotná a dechberoucí Echoes....Jediným drobným minusem je pro mě jen David Bowie, jehož party v Comfortably Numb mi vždycky ohrožují sluchové orgány. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama