Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Reality show, na kterou nikdy nezapomenu. Občas je dobré si uvědomit, že člověk nemusí být fanatik ve stylu Marie Kondo a žije v pohodě. A že skutečný bordel vypadá úplně jinak. Velmi praktické je uvědomit si, že jsou minimálně dva druhy problémů, které mohou způsobit totální kolaps domácnosti. Nekonečné hromadění, které lze provozovat jako čistý sklad, ale bydlení to není. A pak je samostatnou kategorií zasvinění bytu odpadem. Důvody pro rezignaci mohou být různé, ale u nás žádná televizní pohotovost nejezdí, takže se snažte nepřekročit hranici a budete v pohodě. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Mě se tenhle pořad líbí, nesleduju ho nijak pravidelně, ale když jde, tak rád kouknu. Viděl jsem, že tyhle 2 dámy zavítaly i do USA a tam teda žijou extrémy, bordel jak u bezďáků pod mostem přímo v bytě i domě. A na druhou stranu tyhle 2 dámy ukazují, co se dá vyčistit jednoduše starými babskými recepty, citronovou šťávou, jedlou sodou atd. ()

Reklama

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neviděla, nikdy bych nevěřila, že některí lidé můžou žít hůř než prasata v chlívě. U některých dílů se mi dělalo zle z toho co jsem viděla. Pokaždé, když zazněka věta " nemám na uklízení čas" se mi utevírala rybička v kapse. Ještě teď se třesu odporem, ale přesto mě bavilo na to koukat, protože to, co ty dvě dámy dokazaly udělat s těmi chlívky bylo úžasné. Jistě, není to žádný převratný seriál, ale mě to prostě bavilo. ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická reality-show, kdy ze sebe lidé udělají hovada- jen v tomto případě je ze sebe nemusejí dělat, oni jimi jsou. Přijdou dvě ženy, které Vám uklidí dům a Vy pak v záplavě slz, celkově naměkko, když zjistíte, že se můžete v domě vůbec pohnout. Lidská lenost nezná mezí. Nedávám odpad za celkovou reality-show, dávám odpad za celkovou lenost lidí, díky které se tato reality mohla odehrát. Smutnější je, že se tímto lidé ještě chlubí, než-li by zvedli pr*el z pohovky (slušněji se to napsat ani nedá) ,která je zasypaná harampádím a uklidili. Kam naše společnost spěje? ()

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama