Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na stanici přijde Natalie, která má ve filmu ztvárnit hlavní hrdinku z Castlovy knihy, a proto chce Beckettovou sledovat při práci. Ta právě řeší případ zavražděné dohazovačky... (TV Prima)

Recenze (3)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda nemá pořádný krimi případ a hodně prostoru má Laura Prepon, kterou nemám úplně nejradši. A přesto jsem více než spokojený. I když to byla více komedie než normálně (dobírání si falešné Kate atd.), tak jsem se (a možná právě proto) bavil i víc než normálně. A požádání o ruku se povedlo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně hodlají natočit film podle jeho knížky, ale Castle není moc spokojený s obsazením herečky do hlavní role. Navíc ta přijde dělat taky ocáska Kate, aby se lépe vžila do role Nikki. Navíc se začne svému vzoru stále více podobat, což začne lézt Kate postupně stále více na nervy. Castle začíná být z herečky stále více na větvi a ta s ním chce jít do postele. Pak ale najdou v kanceláři u mrtvé tašku plnou peněz a kolotoč podezřelých boháčů se roztočí na plné obrátky a sama herečka dopomůže k dopadení skutečného vraha…Vyděračka Greta taky nebyla špatná…Ryan řeší zasnoubení a Castle dává skvělé tipy jak požádat jeho holku o ruku... ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama