Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle teda ten meganámrd, tak sem byl pravděpodobně komplet namrdán. Afro to tady zase všechno porcuje jak za starých dobrých časů v seriálu, za podpory perfektního manga vizuálu, úderný hudby, upgradovaných nepřátel a vylepšených soubojů a do toho se ještě odvíjí celkem chytře navazující děj. K jeho pochopení je ale celkem dobrý vidět předchozí seriál, i když to teda neni úplně nutný, protože tu jsou vysvětlující flashbacky. Nicméně jednu výtku bych stejně měl a to, že by bylo asi lepší, kdyby to bylo zase rozdělený na díly, ale jinak bomba. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Platí zde to samé, jako u prvního dílu. Jedna z nejlepších animací, řízná hudba a ukecaný Samuel :-) Jenže, bohužel platí i to, že opět jsou některé scény dosti nepřehledné a jelikož jsem u toho usínal i za bílého dne, něco není v pořádku...ano, měl bych se pořádně vyspat :-) Celkově horší nastavovaná kaše... 60% ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Bejt mi 15, asi se z toho počůrám blahem. Ale jelikož už tomu dávno bylo, hodnotím jako lehký nadprůměr. Poněvadž se pod pozlátkem efektózní kůl úchylný podivnosti na niga-japonský způsob přeci jen ukrývá něco hodnotného, má smysl tenhle bizard shlédnout. První půlka mě nebavila, protože příliš dominovaly prvky, které na mě působily samoúčelně (ale jak už jsem uvedl, bejt mi 15...). Ale druhá půlka filmu mě celkem nadchla. Atmosféra a příběh a jeho temný rozměr se trošku rozvinul. A ty kyber atrakce by tam v podstatě ani nemusely být. P.S.: Podotýkám, že seroš jsem viděl až po filmu. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Velmi osobité zpracování, velmi kvalitní animace. Je to taková všehochuť všeho možného - hlavní hrdina je samuraj s výrazným afro účesem, který opravdu nemá nouzi najít nepřátele doslova na každém kroku. Zabíjí bez slitování a každého kdo mu stojí v cestě - přitom toho mnoho nenamluví. Chvíli se bojuje se středověkými zbraněmi, po chvíli zas nastupují kybork roboti. Vše je doprovázeno rap musikou. Tato směsice se mi ale celkově líbila a i díky originalitě ve zpracování dávám vysoké hodnocení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že seriál se mi zamlouval mnohem více. Ono to pořád má svoje kouzlo, ten nápad s Afro Samurajem je sám o sobě prostě skvělý, ale nic to nemění na tom, že seriál měl mnohem lepší zápletku, která byla skvěle vystavěna. Pro ty, co se jim líbil seriál, je tohle fajn, ale osobně prostě nemůžu smazat pachuť, která mi po tomhle snímku zůstala. Seriál u mě vždycky bude hrát prim. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama