Reklama

Reklama

Renovace v utajení

(pořad)
  • Česko Renovace Debbie Travisové (více)
Dokumentární / Rodinný / Reality-TV
Kanada, 2003, 47 min

Účinkují:

Debbie Travis

Obsahy(1)

Chcete lépe bydlet? Debbie Travisová a její tým vám během několika hodin zrenovují byt nebo dům k nepoznání. Ovšem vy se to dozvíte až jako poslední... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Konečně zajímavé proměny domů a bytů za poměrně krátkou dobu. Příjemné je, že Debbie a její tým pouze nerozestavují nábytek nakoupený ve velkoobchodě, ale že se ve výrobě či úpravě vybavení přímo angažují. Tímto je zaručeno, že každý díl je něčím originální a výsledky práce jsou mnohdy opravdu překvapivé. Také se tu nijak neutrácí, většinou se restauruje, což určitě potěší všechny skrblíky. V závěru pobaví různé, především velmi emotivní, reakce majitelů, kteří o tom všem neměli ani páru. Přesně takto si představuji zábavný pořad o přestavbě bydlení. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad o tom , že někdo s rodiny che udělat někumu radost a tak se rozhodne mu předělat pokoj , kuchyň a pod. Samozřejmě dotyčný o tom nemá ani páru a je někde na pár dní mimo domov a tak je čas na přestavbu různě dlouhý. Ne vždy je jde vše bez komplikací,ale výsledek je vždy moc pěkný. A je hezký sledovat ten šok ,když se nic netušící osoba dostane domů a zjistí to. Pořad, který má smysl. ()

Reklama

MrGregor odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatická ženská bez vkusu, co v průběhu renovace mění koncepty celé práce, sama na nic nikdy nesáhne a radši vymýšlí rádoby hezké nebo cool bullshity, co akorát přidělávají práci už tak vytíženým řemeslníkům... Obyčejně nehodnotím pořady po jedné zhlédnuté epizodě, ale v tomto případě jsem si nemohl pomoct. Epizoda mě zaujala, protože se měla týkat předělávky suterénu do rock 'n' rollově laděné zkušebny pro dceru a zároveň klidné pracovny pro matku, což už tak je těžko splnitelný úkol. Ovšem co nám tady vymyslela hlavní designérka, to byl vážně vrchol... Ani nevím, kde začít... Snad asi volbou barvy celého pokoje - katastrofální zářivě žlutá pro zkušebnu a musím uznat příjemná světle modrá pro pracovnu, ovšem světle modrá barva pracovny je asi to jediné, co se mi na celém pokoji líbilo... Nevím, jak to napsat, ta ženská prostě neví, co je to vkus - na podlahu dřevotřískové překližky, natřené na nemocniční bílou, připevněny k podlaze černými šrouby s velkými kovovými destičkami; opět dřevotřísková, opět bílá obrovská police, s dutými sloupky vytvořenými z oranžového plexiskla, vyplněnými zářivkami; stůl, jak jinak než z bílé dřevotřísky, na který nalepili kovové destičky pod šrouby, které potom zatmelili a vybrousili; no a když máme celý nábytek bílý, musí být bílá i křesla, tak na ně dáme umělou bílou srst a protože nám zbyla, tak ji obalíme i televizi, to dá přeci rozum. No ale možná je té bílé trochu moc, tak jim zprzníme krásný surový kotel nasprejovanými malůvkami ohníčku... Ach jo, nejvíce mi je líto matky, která díky geniálnímu nápadu oddělit obě část neprůhledným plexisklem bude sedět zavřená za ministagí s bubny; tedy v uzavřené kukani, která spíše než aby byla oním plexisklem odhlučněna, jím bude naopak "zhlučněna", takže pokud se opravdu někdy stane, že tam bude matka pracovat a holky zkoušet, bude matka v takovém vlastním malinkatém přehlučněném klubu, malé osobní mučírně. Co mě ale zarazilo nejvíc bylo, co designérka provedla s dřevěným schodištěm... no samozřejmě ho sladila s na bílo natřenou dřevotřískou a celé zábradlí i schodiště jako takové přepatlala na bílo.... Takže shrnutí: Katastrofa. Ženská bez vkusu lidem předělává byty, na kterých je mnohdy vidět, že se jim předělaná místnost nelíbí, ale pro přítomnost kamery si nedovolí nesouhlasit. A co se týče předělávky v mnou popsané epizodě? Designérka se snažila o cool, moderní rock 'n' rollovou zkušebnu, což už je samo o sobě blbost, a výsledek vypadal jako jak si soudruzi v jednašedesátým představovali moderní dřevotřískovo-plastovou budoucnost... PS: Rock 'n' roll = kanárově žlutá, sněhově bílá, barevný plast, dřevotříska, falešná kožešina, doplňková růžová a oranžová, zářivky a CDčka, aha... :D ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Debbie Travis je mi vážně hodně nesympatická, což je problém, jelikož je to vlastně její pořad, že. Navíc mi občas přijde, že lidi tlačí tam, kam jít nechtějí. Ale rozhodně bych řekla, že zde lidi mohou načerpat inspiraci i pro své vlastní bydlení, nebo mohou mít po shlédnutí chuť zkusit hodit své domovy do nového kabátku (třeba jen novým nátěrem :P). // 26.4.2014 Přidávám jednu hvězdičku. Pořád sice trvám na tom, že Debbie Travis adoruje samu sebe a občas se jí podaří z pusy vypustit něco nepatřičnýho... ale tak nějak jsem zjistila, že je to svým způsobem osvěžující, když se nemusím dívat na věčně sluníčkovýho moderátora. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady pořadů o bydlení. Debbie Travis je velmi nesympatická ze všech úhlů pohledu a sráží výrazně tento pořad směrem dolů. Co se proměn týče, tak pochválit lze zajímavé nápady a snah vytvořit nábytek/dekorace vlastnoručně a ideálně levně. Ta tvorba je zároveň i záporem, protože to co vytvoří působí mnohdy mnohem méně pevně/pohledně jak kdejaké "fórové" nábytky v obchodech a mnohdy bych se bál ten předmět použít. Některé nábytky jsou hodně nelogické. Kamera je velmi špatná a ostatní účastníci mimo Debbie Travis? O ničem. 1z5 za pár zajímavých nápadů ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama