Reklama

Reklama

The Crossing

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 1994, 31 min

Obsahy(1)

Matt (David A.R. White) umřel na leukémii. Svěmu nejlepšímu kamarádovi Jasonovi (Kevin Downes) zde však zanechal podivný vzkaz, kterému Jason nerozumí. Poté, co všichni odešli, zbyl na Mattově pohřbu už jen zarmoucený Jason. V tom se mu však zjeví Mattův duch a bere ho do jiného světa, aby mu ukázal, co znamenal ten vzkaz. Jason tak na vlastní kůži zažije evangelium o spasení. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Krátka mystery dráma o mladíkovi, ktorý sa po smrti vracia ako duch, aby svojho kamaráta vzal na menší nadpozemský výlet a ukázal mu pravdu o Bohovi a posmrtnom živote. Filmík začína odľahčeným teenagerským štýlom a postupne sa stáva vážnejším a divákovi podsúva rôzne myšlienky, resp. otázky týkajúce sa života, smrti a hriechov, ktorých sa dopúšťame počas našej existencie. Všetko je značne nábožensky ladené, čo však ja moc neobľubujem a tak ma to príliš nebavilo. Je to však vcelku schopne natočené a tak sa to dá bez väčších problémov dopozerať až do konca. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Matt umřel... Ale nechal zde záhadný vzkaz a jeho nejlepší přítel Jason by chtěl vědět, co to znamená? Na pohřbu se Jason trochu zdrží... a přijde za ním Matt - tedy jeho duch a chce mu ukazat, co tím vzkazem myslel. Jason tak na vlastní kůži "zažije" evangelium spasení. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

Reklama