Telling, The (video film)
Horor / Komedie
USA, 2009, 84 min
Tři dívky se účastní rituálu do nejpopulárnějšího a zároveň nejukrutnějšího studentského spolku. Jejich posledním úkolem je vyprávět nejstrašnější příběh, který znají. Příběhy inspirují jednu z vedoucích spolku k provedení vlastního zločinu. (LIVINGDEAD)
LIVINGDEAD
Tři dívky se účastní rituálu do nejpopulárnějšího a zároveň nejokrutnějšího studentského spolku. Jejich posledním úkolem je povyprávět nejstrašnější příběh, který znají. Příběhy inspirují jednu z vedoucích spolku k provedení vlastního zločinu.(16.4.2009)
Chatterer
odpad!Tri pribehy - tri hovadiny. (Snazim se byt co nejslusnejsi)(9.10.2009)
masw
Tak tohle jsem si musel sehnat! Horor natáčený převážně v Playboy Mansion a s hereckým obsazením s účastí Playmates a mých dvou oblíbených ex Hugha Hefnera, bohužel po shlédnutí vcelku zklamání. Jedním z malých plusů byl námět, který nebyl vůbec špatný, horší už to bylo s hrůzostrašným scénářem, děsivými hereckými výkony a prokletou režijí. Ale mé oblíbené hvězdy mě potěšily. Holly Madison v roli vůdkyně dívčího klubu byla více než dobrá, když vezmete že s herectvím nemá vůbec zkušenosti a film byl její herecký debut (mimo pár vteřinový výskyt ve Scary Movie 4 a pár dohozených rolí v seriálech, kde hrála sebe samu, nebo jen Playmate). A moje milá Bridget Marquardt (Eva DeMarco) sice s herectvím zkušenosti má (mimojiné i horor Kottentail, nebo malou roli v Nesnesitelné Krutosti s Georgem Clooneym a C. Z. Jones), tady se moc projevit nemohla, protože jí to znemožňovala stupidita filmu. Ale snažila se seč mohla. A chudák Playmate roku 2006 Sara Jean Underwood se ani nedostala ke slovu, jen se usmívala, nebo předstírala otrávení. Jo a hodně mě naštval výběr pro dabérku prsů Bridget, ta totiž vytahané cecky nemá! (mrskin.com). No film ultralevná píčovina bez jediného efektu, nebo ukázky znetvořeného těla. Jen pro fandy Playboye a tedy fandy nádherných žen, kterých je tu aspoň pár.(1.5.2009)
NoFiction
odpad!Bože to je děs !!!(9.4.2009)
Dellamorte
ricci.s