Reklama

Reklama

Pomsta mimo zákon

(neoficiální název)
  • Hongkong Hui feng hao huang jin da feng bao (více)

Obsahy(1)

Mnoho uprchlíků z Vietnamu se snaží dostat do nedalekého Hongkongu. I když hongkongská vláda nechce tyto uprchlíky přijímat, existuje mnoho bezohledných lidí, kteří využívají situace a pašují uprchlíky za zlato. Vláda sice pořádá na pašeráky hon, ale není schopna zastavit veškerou trestnou činnost. Mezitím při hloubkovém potápění Ah Wai (Bruce Li) a jeho parta kamarádů na dně oceánu objeví kupu zlata. Skáčou radostí, ale brzy si uvědomí, že poklad patří pašerákům. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Wow! Nejlepší snímek s Brucem Li. Jde vidět, že pokud se Bruce nezaprodal céčkovým bruceploitationům a hrál ''sám sebe'' dokázal výborně oživit film svým umem. Akční choreografie byla fakt masakr. Pěkně tvrdá, pouliční boje bez kompromisu, vynikající. Občas celkem až moc přehnaně kruté, ale opravdu to dokázalo vás udržet u obrazovky. Napětí ve filmu se dalo krájet a s každou přibývající minutou situace houstla a boje byli čím dál tím víc krutější. Zběsilá akční jízda mezi partou kamarádů a pašeráckým gangem zní celkem jednoduše, ale překvapivě se z toho vydolovalo úplně všechno! A poslední masakr s Philiphem Ko-lahůdka. Škoda že takových filmů je minimum a Bruce Li hrával v jinak odpadových patvarech, o to víc je tento film pro unikátnější a vzácnější. A možná tohle je je poslední film, který se mi bude s klonem Bruce Lee líbit, tak dám 4* hvězdy a to zaslouženě! V rámci akčních kung-fu béček nadstandard. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

od mrazive atmosfery pres napaditou choreografii i pribeh,az k naturalismus nekterych scen,vsechno to dokazuje,ze Bruce Li mel na vic...nejlepsi bruceploitation film,ktery jsem kdy videl,a ze jich v mladi bylo pozehnane,tahle zaverecna scena s Phillipem Ko,kterou jsem dneska nahodou objevil,me v tom jen utvrdila: https://m.youtube.com/watch?v=l1vg2qTas-o ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měl na starost Luk Chuen. (Epistemolog)

Reklama

Reklama