Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový název) (amatérský film)
  • Irsko He Dies at the End
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2010, 4 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenze (362)

Comida 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek ukazuje jak by se měli točit horory. Brilantně vybudovaná děsivá atmosféra. I když divák očekává nějaký ten jumpscare, tak si myslím že se většina lekne. 9/10 - o bod méně nýbrž jsem čekal něco trochu děsivějšího na konci. Nicméně i tak doporučuji fanouškům hororů. PS: Pořád se divím jak mne mohlo něco tak "jednoduchého" vyděsit. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná básnička od Vodňanského Grizzly, kterou jsem jako dítě neměl rád, protože byla na mé slabé nervy až moc drastická: Pojďte Něco Vám povím Ale neohlížejte se Což abychom zmizli Pojďte Něco vám povím Ale nebojte se Za náma jde grizzly Je vysoký šest stop Dělá Hop hop hop Pojďte Něco Vám povím Ale neohlížejte se Což abychom zmizli Pojďte Něco Vám povím Ale nebojte se Za náma jde - Uááá Pozdě! Pozdě! ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Jednoduchá, no plne funkčná hračička, ktorá spoileruje sama seba a očividne ju to vôbec netrápi - tak či tak sa nikto nezachráni a ona to veľmi dobre vie, mrcha írska. Dávam do pozornosti najmä začínajúcim amatérskym filmárom momentálne bez nápadu; svojsky poňatý remake by mohol byť vynikajúcim praktickým cvičením. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Amatérský film. Hororový, krátkometrážní film, ve kterém hraje hlavní roli počítač, který klade svému uživateli čím dál tím více znepokojivější otázky a muž se bojí, že v domě není sám. Vše končí lekačkou, které jsem se upřímně řečeno lekl. Ke shlédnutí zde. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama