Reklama

Reklama

Miami Ink

(pořad)
  • USA Miami Ink

Obsahy(1)

Reality show zabývající se světem tetování, tatérů a jejich klientů. Zajímavým způsobem objasňuje významy jednotlivých ornamentů a populárních „kérek“. (CliffLee)

Recenze (31)

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Seriál ktorý poukazuje na to, že každé tetovanie ma svoj vyznám a vlastný príbeh. Banda tetovačov z Miami predvádza priam majstrovské diela na telách zákazníkov. Každá časť programu je pútavá a každé jedno tetovanie je svojim spôsobom výnimočne a aj ten, ktorý tetovanie odmieta musí uznať že výsledok je zakaždým perfektný. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Něco jako stavby motorek, ježdění v náklaďácích po ledovym jezeře nebo vaření - prostě absolutní zbytečnost pro několik (miliónů) vybranejch postiženejch, co mají potřebu po sobě nechat čmárat / nechat si stavět motorku ve tvaru kachničky na koupání / nebo tři hodiny vařit dvacetigramový soustíčko z echt super, mňam, mňam čerstvejch, zaručeně přírodních hovínek. Tady se tak dozvíme, že tatér tetuje, má v ruce jehlu, bere si na to rukavice, dodržuje hygienu, kreslí si obrázky a je to velkej umělec a hlavně pohodář. Tatéry, spolu se stavitelama motorek a kuchařema, na hrad!! ()

Reklama

CliffLee 

všechny recenze uživatele

Skvělý pohled do tatovacího studia - přípravy a náčtrty kérek, poté i samotná práce a na konec pohled na mnohdy úžasný výsledek. Mezitím i pohled do zákulisí života tatérů tohoto studia. Vřele doporučuji lidem co mají o tohle umění zájem či se na nějaké to malování na své tělo připravují... někdy i dost inspirující 8/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Netradičná reality show "Miami Ink", ktorú vysiela Discovery Chanel, zavedie divákov do prostredia amerických taterov. Holohlavý týpek Ami James (6.4.1972) a ľudia okolo neho predvedú vo svojom štúdiu na Floride, že svojej práci skutočne rozumejú. Kerky z dieľne týchto skúsených profesionálov sú vskutku umelecké diela. Bez váhania by som sa zveril do ich rúk a nechal si vyzdobiť svoje telo, aj keď nie som zrovna vyznavačom tetovania. *** ()

Borecz 

všechny recenze uživatele

Zajímavá show z prostředí pro většinu lidí zcela neznámého, tedy tetovacího salonu. Sám nejsem přílišným příznivcem tohoto druhu "umění", ale nepřestává mě fascinovat zručnost mistrů tatérů. Příjemné je i podání, které více než show připomíná jen záznam každodenní práce těchto borců. Oželel bych klidně i některé solo vsuvky, kdy účinkující mluví na kameru na určitá témata, ale jinak lze tomuto pořadu jen máloco vytknout. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Původní název obchodu byl 305 Ink (305 odkazuje na kód oblasti Miami). (Shley)
  • Katherine von Drachenberg byla po třech sériích z natáčení propuštěna a odešla do Los Angeles, kde si otevřela vlastní prodejnu. Po skončení pořadu potkal podobný osud i Amiho Jamese, který si otevřel tatoo shop v New Yorku. (Shley)

Reklama

Reklama